Avarn Security

Turvatekniikka

Meillä on käytössämme uusin turvallisuuden huipputeknologia. Hälytysjärjestelmät, monipuoliset valvonta- ja tallennusratkaisut varmistavat tehokkaan lisäturvan kaikkiin olosuhteisiin. Huolehdimme myös asennuksesta ja huollosta tarvittaessa.

Kulunvalvonta ja työajan seuranta »

Toteutamme erilaiset kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmät tarpeiden mukaisesti alkaen muutaman oviympäristön valvonnasta aina tuhansia käyttäjiä käsittävään järjestelmäkokonaisuuteen.

Turvajärjestelmien suunnittelu »

Yksilölliset turvajärjestelmäratkaisumme kattavat henkilöturvajärjestelmät sekä kiinteistöjen alue- ja etävalvonnan. Laadimme yksityiskohtaiset turvatekniikkasuunnitelmat asiakkaamme tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Tiedonsiirtopalvelut »

Tarjoamme turvatekniikan ja hälytyskeskuspalvelujen tiedonsiirtopalvelut viranomaishyväksytyillä markkinoiden käytetyimmillä ratkaisuilla. Järjestelmät ohjataan suoraan 24/7 palvelevaan hälytyskeskukseen.

Tuotesuojaus »

Tarjoamme kaupan hävikintorjuntaan laadukkaita tuotesuojausjärjestelmiä ja niihin liittyviä kovahälyttimiä ja tarrahälyttimiä. Ratkaisumme soveltuvat kaikenlaisiin tarpeisiin.

Kameravalvonta »

Kameravalvonta ennalta ehkäisee ilkivaltaa ja rikoksia, sekä auttaa jälkivahinkojen selvittämisessä. Tarjoamme monipuolisia kameravalvontaratkaisuja, jotka soveltuvat vaativimpiinkin kohteisiin ja voidaan räätälöidä yksilöllisesti.

Turvatekniikan asennus, ylläpito ja huolto »

Ylläpito- ja huoltopalvelun avulla voimme sopia yhdessä kanssasi järjestelmien ennakoivat huoltotoimenpiteet, päivitykset sekä tarvittavat järjestelmätestaukset. 

Murtohälytysjärjestelmät »

Murtohälytysjärjestelmä on tehokas tapa vähentää kiinteistöön kohdistuvaa rikollista toimintaa.

Etäkuulutus ja äänievakuointi »

Suunnittelemme ja asennamme etäkuulutus- ja äänievakuointijärjestelmiä asiakkaidemme sisä- ja ulkotiloihin.

Paloilmoitinjärjestelmät »

Paloilmoitinjärjestelmän tehtävänä on antaa automaattisia ilmoituksia alkavista paloista ja laitteiston toimintavioista pelastusviranomaisille.

Turvapainike »

Turvapainike mahdollistaa nopean ja huomaamattoman vartijakutsun uhkaavassa tilanteessa.

Ovi-, hätä- ja sisäpuhelimet » 

Toteutamme monipuolisia ja nykyaikaisia puhelinratkaisuja ja etävalvontaa oviympäristöihin.

Ensiluokkaista turvallisuutta ja vastuullisuutta.

Katso videomme

2.800

osaavaa turvallisuusalan ammattilaista

22

toimipaikkaa
ympäri Suomen

12.000

kohdetta
valtakunnallisesti

100

miljoonan euron liikevaihto

Ota meihin yhteyttä