halytysvalvonta-yrityksille

Hälytysjärjestelmä ja hälytysvalvonta yrityksille

AVARN Yritysturva on kuukausihintainen hälytysjärjestelmä ja hälytysvalvontapalvelu, joka vastaa pk-yrityksen keskeisimpiin turvallisuustarpeisiin ilman suuria kertainvestointeja. 
Pyydä tarjous Yritysturvasta »

Suojaa yrityksesi tilat, omaisuus ja henkilöstö 

AVARN Yritysturvan avulla poistat turvallisuushuolet mielestäsi kertaheitolla. Valvomme yrityksesi tiloja ja omaisuutta ympärivuorokautisesti, jotta sinä voit keskittyä huoletta omaan työhösi.

Valvomme puolestasi

AVARN Yritysturva on helposti budjetoitava turvallisuuspaketti pk-yritysten tarpeisiin. Yritysturva ennaltaehkäisee rikoksia ja ilkivaltaa, minimoi vahinkoja sekä suojaa liiketoimintaasi ja henkilöstöäsi ympärivuorokautisesti. Kiinteä kuukausihinnoittelu varmistaa ettet saa yllättäviä laskuja. Pyydä tarjous »

Paketti sisältää:

  • Hälytysvalvonta ja hälytysajovalmius 24/7
  • Rikosilmoitinlaitteisto
  • Korjaushuolto
  • Tiedonsiirto yhteyskuluineen
  • Kaksi ilmaisinta
  • Varoitustarrat

Hinnoittelu alk. 34,90€ /kk

Yritysturva-pakettiin kuuluvan laitteiston asennusmaksu 449 € sisältää asennuksen, laitteet ja tarvikkeet sekä käyttöönottokoulutuksen. Kuukausimaksu (alk. 34,90€) puolestaan kattaa laitteiston ylläpidon ja huollon, hälytysvalvonnan ja tiedonsiirron palvelun toimitusalueella. Vartijan käynneistä veloitetaan erikseen 79 € alkavalta tunnilta. AVARN Securityn toimitusalueen ulkopuolisiin tilauksiin lisätään kilometrikorvaus. Myös vartijakäynnin hinta voi vaihdella toimitusalueen ulkopuolella.

AVARN Yritysturva on täysin räätälöitävissä yrityksesi turvallisuustarpeiden mukaan. Voit lisätä pakettiin vartijakutsupainikkeita, lisäilmaisimia ja lisäpalveluja tarvittaessa. Lisälaitteet ja -palvelut myydään voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Hinnasto ja sopimusehdot »

kameravalvonta-feature-img

Yhdistä pakettiin valvontakamerat ja säästä 20 %

Tehokas kameravalvonta auttaa ennaltaehkäisemään vahinkoja ja helpottaa sattuneiden tapausten selvittelyä.  AVARN Yritysturvan asiakkaat saavat 20 % alennuksen peruspaketin asennus- ja kuukausihinnasta (myös lisäkameroista).

Tutustu valvontakamerapakettiin tallentimella »


Pyydä tarjous AVARN Yritysturvasta

Täytä alla oleva lomake niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.