Avarn Security_kauppakeskus

Turvaa työntekijöillesi joka tilanteessa

AVARN Tilanneturva on nopea ja huomaamaton apu silloin, kun uhkaava tilanne yllättää sinut tai työntekijäsi. Lisää henkilöstön turvallisuuden tunnetta ja luo stressittömämpi työympäristö yksin työskenteleville. Tilaa Tilanneturva »

Nopea apu uhkatilanteisiin

AVARN Tilanneturva pitää huolta työntekijöistäsi, kun heillä on riski joutua uhkaavaan tilanteeseen yksin. Eri toimialoille ja tilanteisiin helposti muokkautuva vartijakutsupainike hälyttää vartijan paikalle huomaamattomasti ja nopeasti.

Tehokas vartijakutsu 24/7

AVARN Tilanneturva on langaton turvapalvelu, jonka avulla voi lähettää äänettömän hätäkutsun. Taskussa tai kaulanauhassa huomaamattomasti mukana kulkeva vartijakutsupainike lähettää hätäviestin AVARN Securityn hälytyskeskukseen, mistä hälytys ohjataan lähimmälle vartijalle, joka käy välittömästi tarkastamassa tilanteen. Hälytys voidaan ohjata myös yrityksen itse määräämälle henkilölle. Tilaa AVARN Tilanneturva »

Soveltuu moniin eri kohteisiin:

  • Myymälät, kaupat ja ravintolat
  • Sairaalat, terveyskeskukset, hoitolaitokset
  • Toimistot ja palvelupisteet
  • Varastointi- ja kuljetuspalvelut
  • Teollisuus- ja tehdasalueet
  • Liikkuva työ ja vaihtuvat asiakaskohteet
tilanneturva-liikkuvaa-tyota-tekeville-950x185

Turvaa työntekijöille vaihtuvissa asiakaskohteissa

Liikkuva työ on usein haastavaa työturvallisuuden kannalta. AVARN Tilanneturvan avulla varmistat helposti henkilöstön turvallisuuden myös vaihtuvissa asiakaskohteissa. Tilanneturvaan on yhdistettävissä mobiilisti toimiva, liikkuvaan työhön erityisesti suunniteltu turvapalvelu. Palvelu toimii AVARN Tilanneturva -painikkeen kanssa.

Palvelun käyttö on helppoa ja suoraviivaista. Ennen työkohteeseen menoa työntekijä ilmoittaa kohteen osoitteen tekstiviestillä AVARN Securitylle. Jos työntekijä ei ole kuitannut poistumistaan kohteesta tietyn ajan kuluessa tai jos hän lähettää hätäkutsun, AVARN Securityn hälytyskeskus ottaa tehtävän käsittelyyn ja reagoi tilanteeseen sovittujen toimenpideohjeiden mukaisesti.

Hinnoittelu alk. 34,90€ /kk

Palvelu sisältää turvapainikkeen sekä ympäri vuorokauden päivystävän hälytyskeskuspalvelun. Vartijan käynneistä veloitetaan erikseen 79 € alkavalta tunnilta. AVARN Tilanneturvaan on helppo lisätä lisäpalveluita ja -ominaisuuksia turvallisuustarpeiden kasvaessa. Kiinteä kuukausihinnoittelu pitää huolen siitä, ettet saa yllättäviä laskuja. Palvelun toimitusalueen ulkopuolisiin tilauksiin lisätään aina kilometrikorvaus. Vartijakäyntien tuntihinta voi myös vaihdella toimitusalueen ulkopuolella. Hinnasto ja sopimusehdot »

Räätälöitävissä lisäpalveluilla

Tilanneturva-palvelu sopii monenlaisiin kohteisiin ja se on mahdollista räätälöidä kattamaan erilaisia vaaratilanteita. Lisäpalveluihin kuuluvat mm.:

  • Liikkumattomuushälytys
  • Kaatumishälytys
  • Soitto turvapainikkeeseen hälytyskeskuksesta
  • Turvapainiketta kantavan henkilön paikantaminen
tilanneturva-turvapainike

Tilaa AVARN Tilanneturva

Täytä alla oleva lomake niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.