AVARN tarjoaa älykästä turvallisuusteknologiaa

Älykäs turvallisuusteknologia

Tieto ympärillä tapahtuvista asioista on turvallisuuden tärkein rakennuspalikka. Suojaamme kaikkea toiminnallesi arvokasta – ihmisiä, tietoa ja omaisuutta – markkinoiden älykkäimmän teknologian avulla. Viritämme turvajärjestelmämme vastaamaan organisaatiosi kriittisimpiinkin tilanteisiin. Turvallisuusteknologia tuo hyötyjä myös liiketoiminnalle tarjoamalla arvokasta dataa päätöksentekoon.

Turvajärjestelmien suunnittelu »

Räätälöimme yrityksellesi optimaalisen turvallisuustason yhdistämällä uusimmat teknologiset ratkaisut vankkaan turvallisuusalan kokemukseemme.

Ovi-, hätä- ja sisäpuhelimet »

Kulkeminen kiinteistössä helpottuu ja viihtyvyys kasvaa, kun kommunikointi ovilla ja porteilla hoituu vaivattomasti tekniikan välityksellä.

Hälytysjärjestelmät »

Varmin tapa estää kiinteistöön kohdistuva rikollinen toiminta on varustaa se kärkitason hälytysjärjestelmällä.

Kulunvalvonta ja työajanseuranta »

Kulunvalvonta sujuvoittaa ihmisten liikkumista kiinteistössä ja estää asiattomien pääsyn tiloihin. Työajan seuranta tekee työn organisoinnista tehokkaampaa.  

Kameravalvonta »

Kameralle tallentunut tieto on arvokasta aineistoa rikosten ennaltaehkäisyssä ja selvittämisessä. Kameravalvonnan uusimmat sovellutukset auttavat myös kaupankäynnin tehostamisessa.

Turvapainike »

Turvapainike mahdollistaa vartijan nopean ja huomaamattoman kutsun paikalle uhkaavassa tilanteessa.

Paloilmoitinjärjestelmät »

Liiketoiminnan yksi tärkeimmistä turvaajista, joka vastaa viranomaisen ja vakuutusyhtiön vaatimuksiin.  

Etäkuulutus ja äänievakuointi »

Etäkuulutuksella pystymme reagoimaan vahingontekoon nopeasti. Välitön kommunikointi asiakkaan toimialueella olevien ihmisten kanssa tehostaa kriittisten tilanteiden selvittämistä.

Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. AVARN Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. AVARN Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta