Vartiointi- ja valvontapalvelut

Turvallisuuspalvelut

Tulevaisuudessa on yhä tärkeämpää kyetä näyttämään toteen, että olet turvallinen kumppani asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi. Hyvin valmistautunut organisaatio kestää iskut ja palautuu nopeasti, kun asiat eivät menekään, kuten on suunniteltu. Valikoimaamme kuuluvat monipuoliset vartiointi- ja järjestyksenvalvontapalvelut, aula- ja hoivapalvelut sekä turvatarkastus. Ammattitaitoisen henkilökuntamme apuna on on uusin turvallisuusteknologia tehokkaine järjestelmineen.

Aulapalvelu »

Aulapalvelun tehtävänä on saada vieraat tuntemaan olonsa tervetulleiksi ja luoda viihtyvyyttä ja turvaa koko kiinteistön toimintaan.

Paikallisvartiointi »

Paikallisvartiointi sopii paikkoihin, joissa edellytetään vartijan jatkuvaa läsnäoloa. Vartijan viiveetön toiminta ja näkyvä läsnäolo kohteessa ennalta ehkäisee osaltaan häiriöitä

Järjestyksenvalvonta »

Järjestyksenvalvojamme pitävät yllä turvallisuutta sekä ennalta ehkäisevät rikoksia ja onnettomuuksia tilaisuuksissa tai toimialueilla.

Piirivartiointi »

Piirivartiointi ennaltaehkäisee kohteen turvallisuusriskejä ja rajoittaa mahdollisesti jo syntyneiden vahinkojen laajuutta.

Turvatarkastus »

Turvatarkastuksella ehkäistään tahallisen tai tahattoman turvallisuusriskin syntymistä. Suoritamme tarvittaessa myös turvatarkastuksia esimerkiksi henkilöstölle, tavarantoimituksille ja ajoneuvoille.

Tapahtumaturvallisuus »

Tilaisuudet, yleisötapahtumat ja kokoukset sujuvat häiriöttömästi ja onnistuneesti, kun paikalla on osaava ja kokenut turvallisuuspalvelu.

Turva-auttaja »

Turva-auttajapalvelumme on erinomainen apu vanhuksille tai liikuntarajoitteisille. Turva-auttajamme voi avustaa esimerkiksi kaatumistilanteissa tai päivittäisiin rutiineihin liittyvissä asioissa.

Kaupan turvallisuus »

Myymälävartiointi yhdistettynä tehokkaaseen teknologiaan auttaa sinua rakentamaan turvallisen ja viihtyisän myymälän, jossa viihtyvät sekä asiakkaat että henkilöstö.

Työmaaturvallisuus »

Varmista rakennusprojektisi eteneminen häiriöttömästi ja suojaa työmaasi joustavalla turvallisuusratkaisulla, joka vastaa erilaisiin turvallisuustarpeisiin työmaan eri vaiheissa.

Turvallisuuden asiantuntijapalvelut »

Tarvitsetko apua turvallisuustarpeidesi kartoittamiseen ja suunnitteluun tai vaikkapa henkilöstösi kouluttamiseen? Me autamme .

2 800

osaavaa turvallisuusalan ammattilaista

20

toimipaikkaa
ympäri Suomen

13 000

kohdetta
valtakunnallisesti

85

miljoonan euron liikevaihto

Ota meihin yhteyttä

Meille töihin?