Aulapalvelu vastaanottaa vieraasi!

Aulapalvelu ja kulunvalvonta

Ammattitaitoinen aulapalvelu ottaa vastaan vieraasi ja saa heidät tuntemaan olonsa tervetulleiksi sekä luo viihtyvyyttä ja turvaa koko kiinteistön toimintaan.

Palvelu räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan esimerkiksi kielitaitovaatimukset huomioiden. Henkilökuntamme on kohteliasta ja ystävällistä ja heillä on aina kohteeseen sopiva koulutus, IT-taidot, sekä vartijan koulutus. Aulapalveluvartija valvoo kohdettaan myös videovalvonta- ja kulunvalvontajärjestelmien avulla.

Tarjoamme asiakkaillemme aina yksilöidyt ja kustannustehokkaat ratkaisut. Yrityksesi tilat ja toiminnot tuntevalla henkilöreservillä varmistamme palvelun jatkuvuuden kaikissa olosuhteissa.

Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. AVARN Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. AVARN Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta