Avarn Security

Turvatekniikan ratkaisut

Turva luo varmuutta päivittäiseen toimintaan. Voit hyödyntää turvatekniikkaa liiketoiminnassasi monin tavoin. Kysy ratkaisuja asiantuntijoiltamme!

Yhteystiedot

  Turvatekniikka

  Hyvin suunniteltu, asennettu ja huollettu turvallisuustekniikka auttaa sinua varmistamaan yrityksesi tai organisaatiosi turvallisen toiminnan ja sen jatkuvuuden.

  Kehityspäällikkö
  Mikko Silanto, 050 375 6983

  Konseptituotevastaava
  Miika Lindahl, 050 321 6718

  Turvatekniikan asiantuntija
  Antti Tikkanen, 050 361 2518

  Pyydä tarjous

  Pääkonttori
  P. 0204 2828

  Pitäjänmäentie 14, 00380 Helsinki

  Sähköpostit ovat muotoa
  etunimi.sukunimi@avarn.fi

  Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. AVARN Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

  Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

  Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

  Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

  Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. AVARN Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
  Lue koko kirjoitus »

  Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta