Avarn Security valvontakamerapaketti tallentimella

Turvaa yrityksesi kameravalvonnalla

Tehokasta valvontaa liikkuvan kuvan jatkuvalla tallentamisella. Hanki nyt valvontakamera tallentimella. Etäkäyttöä varten voit ladata TVR mobile –sovelluksen puhelimesi sovelluskaupasta.

 

Alkaen 850 €

tallennin 2 kameralla, 4 kameralla 1 210 €, 6 kameralla 1 740 €, 8 kameralla 2 100 €, alv 0 %.Tallennin ja 2 kameraa

 • 4/8 IP-kanavaa, 4/8 x PoE-portti, 2Tb
  kovalevy, monitorilähtö
 • 2 MP minikupukamera älykkäällä
  liiketunnistuksella, ympärivuorokautiseen
  valvontaan, IR-valot, sisä- ja ulkokäyttöön,
  vandaalisuojattu, väri valkoinen

Tarjous

10 % alennusta valvontakamerapaketista, jos otat samalla AVARN Securityn hälytysvalvonnan tai yritysturvan, tai sinulla on jo hälytysvalvontamme käytössäsi.

Tallentimen ominaisuudet

 • Kanavavalinta suoraan etupaneelin painikkeista
 • Näyttö- ja hiiriliitännät – ei vaadi erillistä PC:tä
 • Jatkuva liike- tai aikataulutettu tallennus, tallennus tapahtumasta
 • ”One-push archive” – painike USB-tallennukselle
 • 2 TB:n tallennustila

Kaikki hinnat alv 0 %. Hinta ei sisällä monitoria ja asennuskustannuksia. AVARN Securityn valtuutetut asentajat asentavat laitteiston ja tarkastavat sen toimivuuden. Asennus 70 €/h, alv 0 %. Kilometrikustannukset 0,70 €/km. Päivärahat veloitetaan verottajan ohjeistuksen mukaisesti. Pientarvikkeet ja kaapelit laskutetaan erikseen AVARN Securityn hinnastomme mukaisesti. Läpivienneistä, palokatkoista ja henkilönostimen vuokrauksesta vastaa tilaaja, tai laskutamme kulut hinnastomme mukaisesti.

Lataa esite valvontakamerapaketti tallentimella

Lataa tästä pikaopas käyttöösi!


Tilaa valvontakamerapaketti tallentimella

Tutustu palvelupaketteihimme
Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. AVARN Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. AVARN Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta