Avarn Security valvontakamerapaketti

Turvaa yrityksesi kameravalvonnalla

Vaivaton käyttää! Livekuva sekä kuvatallenteet ovat katsottavissa pilvipalvelusta missä ja milloin tahansa puhelimella, tabletilla ja tietokoneella.

 

125 €/kk

2 kameran paketti, 4 kameran paketti 190 €, 6 kameran paketti 250 €, alv 0 %.Palveluun sisältyy

 • Livekuva sekä kuvatallenteet ovat katsottavissa pilvipalvelusta missä ja milloin tahansa
 • Helppokäyttöiset etäkatselusovellukset; puhelin,
  tabletti, PC
 • Palveluumme sisältyy 4G reititin ja liittymä
 • 4G liittymä on suojatussa verkossa
 • Valvottu järjestelmien toimivuus
 • Yhteysvirheiden aikana kuvamateriaali tallentuu kameroiden muistikortteihin
 • Helppo kameroiden suunnankorjaus
 • Mahdollisuus AVARN Securityn hälytyskeskuksesta suoritettaviin etäkuvapalveluihin
 • Asiakkaan kameratallenteet säilyvät turvatussa ympäristössä
 • Tallennintilat Suomessa
 • Päivittäinen käytettävyyden valvonta

Tarjous

10 % alennusta kamerapaketista, jos otat samalla AVARN Securityn hälytysvalvonnan tai yritysturvan, tai sinulla on jo hälytysvalvontamme käytössäsi.

Peruspaketin laitteisto

 • 2 MP kupukamera älykkäällä liiketunnistuksella, ympärivuorokautiseen valvontaan, sisä- ja ulkokäyttöön, vandaalisuojattu, etäliikuteltava,  16 x digitaalinen zoomaus

Etäkuvapalvelut: Hälytyskuvavalvonta 70 €/kk (hälytysvalvonta AVARN Securityn hälytyskeskukseen). Kamerakierrosten kk-hinta sisältää 1 kierros/vrk -  2 kameraa 100 €  - 4 kameraa 160 €  - 6  kameraa 200 €. Kaikki hinnat alv 0 %. Hinta ei sisällä asennuskustannuksia. AVARN Securityn valtuutetut asentajat asentavat laitteiston ja tarkastavat sen toimivuuden. Asennus 70 €/h, ALV 0 %. Kilometrikustannukset 0,70 €/km. Päivärahat veloitetaan verottajan ohjeistuksen mukaisesti. Pientarvikkeet ja kaapelit laskutetaan erikseen AVARN Securityn hinnastomme mukaisesti. Läpivienneistä, palokatkoista ja henkilönostimen vuokrauksesta vastaa tilaaja, tai laskutamme kulut hinnastomme mukaisesti. Sopimusaika 36 kk.

Lataa esite valvontakamerapaketista


Tilaa valvontakamerapaketti

Tutustu palvelupaketteihimme
Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. AVARN Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. AVARN Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta