Avarn Security

Turvajärjestelmien suunnittelu

Oikein toimiva turvatekniikka helpottaa arkeasi ja auttaa sinua suojaamaan yrityksellesi elintärkeät toiminnot ja niiden jatkuvuuden. AVARN Securityllä turvajärjestelmien suunnittelu lähtee aina asiakkaan tarpeen, toimintaympäristön ja eri riskien tunnistamisesta ja ymmärtämisestä.

Turvajärjestelmät voidaan suunnitella skaalautumaan aina pienistä kokonaisuuksista tuhansien järjestelmäkomponenttien kokoisiksi integraatiokokonaisuuksiksi ja tarvittaessa kattamaan alueellisesti huomattavankin suuria kokonaisuuksia. Kaikkia teknisiä ratkaisujamme yhdistää tietysti laadukas ja sertifioidusti toteutettu suunnittelu, asennus, ylläpito sekä huolto ja dokumentointi. Näillä kaikilla toimilla pyrimme siihen, että kokonaisuus on laadukas ja elinkaareltaan mahdollisimman pitkä.

Turvallisuuden lisäksi modernit turvallisuusjärjestelmät tuottavat myös dataa, jota sinä voit hyödyntää oman liiketoimintasi kehittämiseen. Esimerkiksi kamerateknologian tuottaman tiedon avulla tiedetään missä, milloin ja miten asiakkaat liikkuvat myymälässä. Silloin myymälän nk. kuumien alueiden, ruuhka-aikojen ja pullonkaulojen ymmärtäminen auttaa parantamaan tuotesijoittelua ja optimoimaan myymälähenkilökunnan määrää kustannustehokkaammaksi.

Erilaisia turvateknisiä järjestelmiä ovat mm.

2 800

osaavaa turvallisuusalan ammattilaista

20

toimipaikkaa
ympäri Suomen

13 000

kohdetta
valtakunnallisesti

85

miljoonan euron liikevaihto

Ota meihin yhteyttä

Meille töihin?