Avarn Security

Turvajärjestelmien suunnittelu

Oikein toimiva turvatekniikka helpottaa arkeasi ja auttaa sinua suojaamaan yrityksellesi elintärkeät toiminnot ja niiden jatkuvuuden. AVARN Securityllä turvajärjestelmien suunnittelu lähtee aina asiakkaan tarpeen, toimintaympäristön ja eri riskien tunnistamisesta ja ymmärtämisestä.

Turvajärjestelmät voidaan suunnitella skaalautumaan aina pienistä kokonaisuuksista tuhansien järjestelmäkomponenttien kokoisiksi integraatiokokonaisuuksiksi ja tarvittaessa kattamaan alueellisesti huomattavankin suuria kokonaisuuksia. Kaikkia teknisiä ratkaisujamme yhdistää tietysti laadukas ja sertifioidusti toteutettu suunnittelu, asennus, ylläpito sekä huolto ja dokumentointi. Näillä kaikilla toimilla pyrimme siihen, että kokonaisuus on laadukas ja elinkaareltaan mahdollisimman pitkä.

Turvallisuuden lisäksi modernit turvallisuusjärjestelmät tuottavat myös dataa, jota sinä voit hyödyntää oman liiketoimintasi kehittämiseen. Esimerkiksi kamerateknologian tuottaman tiedon avulla tiedetään missä, milloin ja miten asiakkaat liikkuvat myymälässä. Silloin myymälän nk. kuumien alueiden, ruuhka-aikojen ja pullonkaulojen ymmärtäminen auttaa parantamaan tuotesijoittelua ja optimoimaan myymälähenkilökunnan määrää kustannustehokkaammaksi.

Erilaisia turvateknisiä järjestelmiä ovat mm.

Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. AVARN Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. AVARN Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta