Avarn Security

  Rikosilmoitinjärjestelmä

  Suojaa liiketoiminnallesi tärkeimmät tilat ja toiminnot.

  Rikosilmoitinjärjestelmä eli hälytysjärjestelmä auttaa sinua suojaamaan liiketoiminnallesi tärkeitä tiloja, laitteita ja alueita. Järjestelmä on tehokas tapa vähentää yritykseesi kohdistuvaa rikollista toimintaa. Kun järjestelmä on yhdistetty hälytysvalvonta- ja vartiointipalveluihimme, kiinnijäämisen riski kasvaa, mikä ennaltaehkäisee murtoja ja ilkivaltaa.

  Hälytysjärjestelmään voi kytkeä myös muita liiketoiminnallesi tärkeitä järjestelmiä tai tunnistimia, kuten palo-, savu- tai kosteustunnistimia. Järjestelmän käyttö on helppoa ja turvallista ja sen voi tehdä myös etänä. Lisäksi järjestelmään voi ohjelmoida automatiikkaa esimerkiksi päivien ja kellonaikojen mukaan.

  Suunnittelemme ja toteutamme yhteistyökumppaneidemme kanssa hälytysjärjestelmäratkaisuja yksittäisistä toimitiloista aina isoihin kiinteistökokonaisuuksiin. Hyödynnämme tarjouslaskennassamme useita laitetoimittajia varmistaaksemme asiakkaillemme sopivimmat ratkaisut. Teemme hälytysjärjestelmäratkaisumme aina räätälöidysti riippuen suojattavan tilan tai kiinteistön koosta ja vaaditusta turvallisuustasosta.

  Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. AVARN Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

  Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

  Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

  Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

  Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. AVARN Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
  Lue koko kirjoitus »

  Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta