Puhelinratkaisut ja etävalvonta oviympäristöihin.

Ovi-, hätä- ja sisäpuhelimet

Toteutamme monipuolisia ja nykyaikaisia puhelinratkaisuja ja etävalvontaa oviympäristöihin.

Olemme laiteriippumaton ovi-, hätä- ja sisäpuhelimien järjestelmätoimittaja. Toteutamme asiakkaillemme yhteistyökumppaneidemme kanssa projektien toteutuksia suunnittelusta asennuksiin. Tekninen huolto ja kunnossapito järjestyy myös toimestamme. Voimme myös valvoa puhelimia etäpalveluna asiakaspalvelukeskuksessamme, jolloin vastaanotamme puhelut ja avaamme tarvittaessa ovet ja portit etäohjauksella puhelujen ja videokuvan perusteella.

Ole meihin yhteydessä jos tarvitset nykyaikaisia ja monipuolisia järjestelmäratkaisuja ja palveluita kiinteistöösi.

Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. AVARN Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. AVARN Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta