Murtohälytysjärjestelmä on tehokas tapa vähentää kiinteistöön kohdistuvaa rikollista toimintaa.

Murtohälytysjärjestelmät

Murtohälytysjärjestelmä on tehokas tapa vähentää kiinteistöön kohdistuvaa rikollista toimintaa. Yhdistettynä vartiointipalveluumme riski kiinnijäämisestä kasvaa mikä ennaltaehkäisee murtoja ja ilkivaltaa.

Hälytysjärjestelmien käyttäminen on helppoa ja turvallista. Riippuen ratkaisusta niitä voi käyttää etänä ja niihin voidaan ohjelmoida automatiikkaa esimerkiksi päivien ja kellonaikojen mukaan.

Suunnittelemme ja toteutamme yhteistyökumppaneidemme kanssa hälytysjärjestelmäratkaisuja yksittäisistä toimitiloista aina isoihin kiinteistökokonaisuuksiin. Hyödynnämme tarjouslaskennassamme useita laitetoimittajia varmistaaksemme asiakkaillemme sopivimmat ratkaisut. Teemme hälytysjärjestelmäratkaisumme aina räätälöidysti riippuen suojattavan tilan tai kiinteistön koosta ja vaaditusta turvallisuustasosta.

Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. AVARN Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. AVARN Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta