Avarn Security

Kameravalvonta

Kameravalvonta ehkäisee ilkivaltaa ja rikoksia, sekä auttaa jälkivahinkojen selvittämisessä. Tehokas valvonta perustuu liikkuvan kuvan jatkuvaan tallentamiseen ja siirtoon, joka on reaaliaikaisesti saatavilla ja mahdollistaa välittömän reagoinnin.

Joidenkin järjestelmien avulla on mahdollista saada dataa, jota voit hyödyntää oman liiketoimintasi kehittämisessä. Esimerkiksi valvontakamerat tuottavat tietoa, jonka avulla voit ymmärtää paremmin asiakkaiden liikkeitä eri vuodenaikoina, viikonpäivinä ja vuorokaudenaikoina.

Kameravalvontajärjestelmä:

  • valvontakamera tai -kamerat, jotka valitaan aina käyttötarkoituksen ja käyttöolosuhteiden mukaan
  • digitaalinen tallennin
  • paikalliset monitorit
  • mahdollinen kuvansiirto valvontapisteeseen, kuten AVARN Securityn hälytyskeskukseen.

Tarjoamme monipuolisia, edullisia ja helppokäyttöisiä kameravalvontaratkaisuja, jotka soveltuvat vaativimpiinkin kohteisiin ja voidaan räätälöidä yksilöllisesti.

Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. AVARN Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. AVARN Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta