Suunnittelemme ja asennamme etäkuulutusjärjestelmiä asiakkaidemme sisä- ja ulkotiloihin.

Etäkuulutus ja äänievakuointi

Etäkuulutusjärjestelmän pääkäyttäjänä voimme kommunikoida asiakkaidemme toimialueella oleville henkilöille ja esimerkiksi ohjeistaa heitä alueella. Toteutamme myös äänievakuointijärjestelmiä, joita voimme etäkäyttää asiakaspalvelukeskuksestamme.

Suunnittelemme ja asennamme etäkuulutusjärjestelmiä asiakkaidemme sisä- ja ulkotiloihin. Asiakaspalvelukeskuksemme toimiessa järjestelmän pääkäyttäjänä voimme kommunikoida asiakkaidemme toimialueella oleville henkilöille ja esimerkiksi ohjeistaa heitä alueella eteenpäin tai pyytää heitä poistumaan riippuen onko heillä oikeutta olla alueella.

Äänievakuointijärjestelmällä hälytetään ja ohjeistetaan rakennuksessa olevia henkilöitä manuaalisilla ja automaattisilla hälytyssignaaleilla ja viesteillä hätätilanteessa. Toteutamme äänievakuointijärjestelmäprojekteja ja voimme etäkäyttää järjestelmiä asiakaspalvelukeskuksestamme.

Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. AVARN Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. AVARN Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta