Varmista turvajärjestelmällesi pitkä elinkaari

Turvatekniikka - asennus, ylläpito ja huolto

Laadukas ja sertifioidusti toteutettu asennus, säännöllinen huolto ja järjestelmällinen ylläpito pidentävät turvajärjestelmän käyttöikää. Meiltä saat korkealaatuiset turvatekniikan palvelut kaikkialla maassa. 

Tarpeen mukaan palveluun kuuluvat järjestelmien ennakoivat huoltotoimenpiteet, päivitykset sekä tarvittavat järjestelmätestaukset, joista osa voidaan toteuttaa etäpalveluina hälytyskeskuksestamme. 

Meiltä saat myös
järjestelmäsuunnittelun niin pieniin kuin suuriin turvatekniikan tarpeisiin.

Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. AVARN Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. AVARN Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta