AVARN Security turvallisuuspalvelut

Turvatekniikan palvelupaketit

Turvajärjestelmien suunnittelu ja hankkiminen ei ole enää hankalaa. Olemme tehneet turvatekniikan ostamisesta helppoa ja vaivatonta. Osta nyt hälytysvalvonta, kulunvalvonta ja valvontakamera kätevästi paketoituina palvelukokonaisuuksina, joita voit helposti täydentää tarvittaessa!

Yritysturva »

Käyttäjäystävällinen palvelukokonaisuus yrityksellesi. Palvelu suojaa yrityksesi omaisuutta ja henkilöstöä. Kiinteä kuukausimaksu, ei investointeja.

Kulunvalvontapaketti »

Nyt se on täällä! Kulunvalvontajärjestelmä, joka on helppo hankkia ja käyttää. Sisältää kaiken tarvittavan ilman investointeja ja aloitusmaksua!

Valvontakamerapaketti »

Hanki nyt valvontakamerat helposti. Livekuva ja kuvatallenteet katsottavissa helposti selaimen kautta - myös mobiilisti. TIlaa myös etäkameravalvonta ja kamerakierrokset lisäpalveluna.

Yritysturva Re-Fit »

Päivitä nyt yritysturvasi järjestelmä uuteen. Yritysturva Re-Fitin avulla suojaat yrityksesi omaisuutta ja henkilöstöä. Hankkiminen on helppoa - kiinteä kuukausimaksu, ei investointeja.

 

Valvontakamerapaketti tallentimella »

Modernin kameravalvonnan avulla lisäät turvallisuutta kustannustehokkaasti. Voit tilata valvontakamerapaketin myös omalla tallentimella.

2 800

osaavaa turvallisuusalan ammattilaista

20

toimipaikkaa
ympäri Suomen

13 000

kohdetta
valtakunnallisesti

85

miljoonan euron liikevaihto

Ota meihin yhteyttä

Meille töihin?