AVARN Security turvallisuuspalvelut

Turvatekniikan palvelupaketit

Turvajärjestelmien suunnittelu ja hankkiminen ei ole enää hankalaa. Olemme tehneet turvatekniikan ostamisesta helppoa ja vaivatonta. Osta nyt hälytysvalvonta, kulunvalvonta ja valvontakamera kätevästi paketoituina palvelukokonaisuuksina, joita voit helposti täydentää tarvittaessa!

Yritysturva »

Käyttäjäystävällinen palvelukokonaisuus yrityksellesi. Palvelu suojaa yrityksesi omaisuutta ja henkilöstöä. Kiinteä kuukausimaksu, ei investointeja.

Kulunvalvontapaketti »

Nyt se on täällä! Kulunvalvontajärjestelmä, joka on helppo hankkia ja käyttää. Sisältää kaiken tarvittavan ilman investointeja ja aloitusmaksua!

Valvontakamerapaketti »

Hanki nyt valvontakamerat helposti. Livekuva ja kuvatallenteet katsottavissa helposti selaimen kautta - myös mobiilisti. TIlaa myös etäkameravalvonta ja kamerakierrokset lisäpalveluna.

Valvontakamerapaketti tallentimella »

Modernin kameravalvonnan avulla lisäät turvallisuutta kustannustehokkaasti. Voit tilata valvontakamerapaketin myös omalla tallentimella.

Yritysturva Re-Fit »

Päivitä nyt yritysturvasi järjestelmä uuteen. Yritysturva Re-Fitin avulla suojaat yrityksesi omaisuutta ja henkilöstöä. Hankkiminen on helppoa - kiinteä kuukausimaksu, ei investointeja.

Vartijakutsupainike »

Nopea apu uhkaavaan tilanteeseen. Vartijakutsupainike on apunasi missä ikinä työskenteletkin. Hädän sattuessa painike lähettää  hälytysviestin hälytyskeskukseemme, josta se ohjautuu välittömästi lähimmälle vartijalle.

Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. AVARN Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. AVARN Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta