Kulunvalvonta ja työajan seuranta lisäävät turvallisuutta toimitiloissa

Kulunvalvonta ja työajan seuranta

Kulunvalvonta on ensimmäinen askel kohti turvattuja toimitiloja. Kulunvalvontajärjestelmän avulla sujuvoitat ihmisten liikkumista kiinteistössä ja estät asiattomien pääsyn toimitiloihisi. Kun yhdistät kulunvalvonnan työajan seurantajärjestelmään, on työn organisointi tehokkaampaa ja työvuorojen optimointi helpompaa. Räätälöimme kokonaisuuden toimintasi tarpeisiin sopivaksi, koskee se sitten muutaman oven seurantaa tai tuhansien käyttäjien kulunvalvontaa.

Palvelumme

  • Kulunvalvontajärjestelmä
  • Työajan seurantajärjestelmä
  • Integrointi muihin kiinteistöjärjestelmiin
  • Järjestelmien etäkäyttö 24/7 

Hyödyt asiakkaalle

  • Kiinteistössäsi on sujuvaa ja turvallista liikkua
  • Työn organisointi tehostuu
  • Työvuorojen optimointi helpottuu
Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. AVARN Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. AVARN Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta