Turvaallisuusjärjestelmät lisäävät dataa.

Turvallisuustekniikka

Hyvin suunniteltu, asennettu ja huollettu turvallisuustekniikka auttaa sinua varmistamaan yrityksesi tai organisaatiosi turvallisen toiminnan ja sen jatkuvuuden. Turvallisuuden lisäksi modernit turvatekniikkajärjestelmät tuottavat myös dataa, jota sinä voit hyödyntää oman liiketoimintasi kehittämiseen. Turva luo varmuutta päivittäiseen toimintaan. Voit hyödyntää turvatekniikkaa liiketoiminnassasi monin tavoin.

Turvajärjestelmien suunnittelu »

Murtohälytysjärjestelmä on tehokas tapa vähentää kiinteistöön kohdistuvaa rikollista toimintaa.

Asennus, ylläpito ja huolto »

Ylläpito- ja huoltopalvelun avulla voimme sopia yhdessä kanssasi järjestelmien ennakoivat huoltotoimenpiteet, päivitykset sekä tarvittavat järjestelmätestaukset. 

Hälytysjärjestelmät »

Hälytysjärjestelmä auttaa suojaamaan kiinteistöä, omaisuutta, liiketoimintaa ja henkilöstöä. Yhdistettynä hälytysvalvonta- ja vartiointipalveluihin ehkäisee tehokkaasti riskien toteutumista tai vähentää vahinkojen laajuutta.

Kulunvalvonta »

Toteutamme erilaiset kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmät tarpeiden mukaisesti alkaen muutaman oviympäristön valvonnasta aina tuhansia käyttäjiä käsittävään järjestelmäkokonaisuuteen.

Kameravalvonta »

Kameravalvonta ennalta ehkäisee ilkivaltaa ja rikoksia, sekä auttaa jälkivahinkojen selvittämisessä. Tarjoamme monipuolisia kameravalvontaratkaisuja, jotka soveltuvat vaativimpiinkin kohteisiin ja voidaan räätälöidä yksilöllisesti.

Turvapainike »

Turvapainike mahdollistaa nopean ja huomaamattoman vartijakutsun uhkaavassa tilanteessa.

Tiedonsiirtopalvelut »

Tarjoamme turvatekniikan ja hälytyskeskuspalvelujen tiedonsiirtopalvelut viranomaishyväksytyillä markkinoiden käytetyimmillä ratkaisuilla. Järjestelmät ohjataan suoraan 24/7 palvelevaan hälytyskeskukseen.

Etäkuulutus ja äänievakuointi »

Etäkuulutusjärjestelmän pääkäyttäjänä voimme kommunikoida asiakkaidemme toimialueella oleville henkilöille ja esimerkiksi ohjeistaa heitä alueella. Toteutamme myös äänievakuointijärjestelmiä.

Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. AVARN Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. AVARN Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta