Turvaallisuusjärjestelmät lisäävät dataa.

Turvallisuustekniikka

Hyvin suunniteltu, asennettu ja huollettu turvallisuustekniikka auttaa sinua varmistamaan yrityksesi tai organisaatiosi turvallisen toiminnan ja sen jatkuvuuden. Turvallisuuden lisäksi modernit turvatekniikkajärjestelmät tuottavat myös dataa, jota sinä voit hyödyntää oman liiketoimintasi kehittämiseen. Turva luo varmuutta päivittäiseen toimintaan. Voit hyödyntää turvatekniikkaa liiketoiminnassasi monin tavoin.

Turvajärjestelmien suunnittelu »

Murtohälytysjärjestelmä on tehokas tapa vähentää kiinteistöön kohdistuvaa rikollista toimintaa.

Asennus, ylläpito ja huolto »

Ylläpito- ja huoltopalvelun avulla voimme sopia yhdessä kanssasi järjestelmien ennakoivat huoltotoimenpiteet, päivitykset sekä tarvittavat järjestelmätestaukset. 

Rikosilmoitinjärjestelmä »

Tarjoamme turvatekniikan ja hälytyskeskuspalvelujen tiedonsiirtopalvelut viranomaishyväksytyillä markkinoiden käytetyimmillä ratkaisuilla. Järjestelmät ohjataan suoraan 24/7 palvelevaan hälytyskeskukseen.

Kulunvalvonta »

Toteutamme erilaiset kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmät tarpeiden mukaisesti alkaen muutaman oviympäristön valvonnasta aina tuhansia käyttäjiä käsittävään järjestelmäkokonaisuuteen.

Kameravalvonta »

Kameravalvonta ennalta ehkäisee ilkivaltaa ja rikoksia, sekä auttaa jälkivahinkojen selvittämisessä. Tarjoamme monipuolisia kameravalvontaratkaisuja, jotka soveltuvat vaativimpiinkin kohteisiin ja voidaan räätälöidä yksilöllisesti.

Turvapainike »

Turvapainike mahdollistaa nopean ja huomaamattoman vartijakutsun uhkaavassa tilanteessa.

Tiedonsiirtopalvelut »

Tarjoamme turvatekniikan ja hälytyskeskuspalvelujen tiedonsiirtopalvelut viranomaishyväksytyillä markkinoiden käytetyimmillä ratkaisuilla. Järjestelmät ohjataan suoraan 24/7 palvelevaan hälytyskeskukseen.

Paloilmoitinjärjestelmät »

Paloilmoitinjärjestelmän tehtävänä on antaa automaattisia ilmoituksia alkavista paloista ja laitteiston toimintavioista pelastusviranomaisille.

2 800

osaavaa turvallisuusalan ammattilaista

20

toimipaikkaa
ympäri Suomen

13 000

kohdetta
valtakunnallisesti

85

miljoonan euron liikevaihto

Ota meihin yhteyttä

Meille töihin?