Takaamme turvallisuuden myös työmaalla.

Työmaaturvallisuus

Työmaaturvallisuuteen suunniteltu palvelukokonaisuutemme suojaa työmaita murroilta ja ilkivallalta joustavasti koko työmaan elinkaaren ajan.

Palvelumme perustuu työmaan elinkaaren mukaan suunnitelluille turvallisuusratkaisuille. Kun työmaan rakennusvaiheet muuttuvat projektin aikana, myös turvallisuusriskit muuttuvat. Tällöin elinkaarimallin mukaan suunnitellut turvallisuusratkaisut, jossa turvallisuustasoja nostetaan asteittain, vastaavat aina sen hetkisiä turvallisuustarpeita. Palvelukokonaisuus rakentuu eri osa-alueiden yhdistelmistä, jolloin pystymme tarjoamaan joustavasti aina työmaalle järkevimmän ratkaisun.

Mitä palvelukokonaisuuteemme kuuluu?

Hälytysjärjestelmät

 • Hälytysjärjestelmät valvovat työmaata murroilta ja asiattomilta henkilöiltä. Liiketunnistimia asennetaan sisälle työmaaparakkien ja rakennuskohteiden suojaamiseksi sekä ulos valvomaan työmaa-aluetta.
 • Hälytysjärjestelmä on yhteydessä AVARN Securityn 24/7 valvovaan hälytyskeskukseen, josta lähetetään vartija aina tarvittaessa työmaalle tarkistamaan vastaanotettu hälytys.

Valvontakamerat

 • Valvontakameroilla valvotaan työmaan tärkeimpiä alueita. Kylteillä merkitty kameravalvonta ennaltaehkäisee tehokkaasti asiattomien henkilöiden tuloa työmaa-alueelle ja vähentää murtojen ja ilkivaltatekojen määrää. Videotallenteet ovat usein myös avaintodiste kun tapahtunutta rikosta selvitetään.
 • Työmaalle voidaan asentaa tiettyjä alueita valvovia kiinteitä kameroita tai kameroita, jonka kuvaa voidaan liikuttaa ja tarkentaa kameran etähallintaohjelmalla.
 • Videotallenteet tallentuvat turvalliseen etäpalvelimeen ja ovat aina katsottavissa asiakkaan suojatuilla käyttäjätunnuksilla. Ohjelmalla voi katsoa myös live-kuvaa työmailta kamerakohtaisesti.

Vartiointipalvelut

 • Työmaan turvallisuutta nostetaan säännöllisiä tarkastuskierroksia tekevän tai työmaalla jatkuvasti olevan vartija avulla.
 • Kiertovartija käy säännöllisin väliajoin tarkistamassa työmaan sovitut alueet, aitojen ja porttien kunnon sekä konttien lukitukset. Vartija reagoi välittömästi havaitsemaansa poikkeustilanteeseen
 • Työmaavartija on työmaalla läsnä ja seuraa valvontakameroita. Vartija avaa ja lukitsee ovia määrättyinä aikoina ja hallitsee sisäistä hävikkiä. Vartijalla voi olla erilaisia tarkistuskohteita, kuten tulityöt, sammutuskalusto, työskentelyolot, työvarustus ja päihde-epäilyt.

Valvontapalvelut

 • AVARN Securityn hälytyskeskus valvoo työmaalle asennettuja hälytys- ja kameravalvontajärjestelmiä. Hälytyskeskuspäivystäjät reagoivat välittömästi vastaanotettuihin hälytyksiin ja havaittuihin poikkeustilanteisiin ja lähettävät aina tarvittaessa vartijan työmaalle tarkastuskäynnille.

Läsnäolovalvonta

 • Läsnäolovalvonnan avulla täytät vaivattomasti työmaiden viranomaisvelvoitteet, kuten uudistuneen verotusmenettelylain mukaisen raportoinnin ja työntekijöiden läsnäoloseurannan.
 • Läsnäolovalvonta toteutetaan yhteistyössä Ramirentin kanssa RamiSmart -järjestelmällä. Tutustu läsnäolovalvontaan ja RamiSmart -järjestelmään tarkemmin osoitteessa www.ramismart.fi

Kulunhallinta

 • Työmaa turvataan rajaamalla alue aidoilla ja porteilla, jotka estävät asiattomien henkilöiden pääsyn alueelle.
 • Pääsyä työmaalle voidaan hallita pyörö- ja ajoneuvoporteilla, jolloin työmaalle pääsevät vain kulkuluvan saaneet henkilöt.Kulunhallinta toteutetaan yhteistyössä Ramirentin kanssa. Tutustu kulunhallintaan tarkemmin osoitteessa www.ramismart.fi
2 800

osaavaa turvallisuusalan ammattilaista

20

toimipaikkaa
ympäri Suomen

13 000

kohdetta
valtakunnallisesti

85

miljoonan euron liikevaihto

Ota meihin yhteyttä

Meille töihin?