Apua vanhuksille ja liikuntarajoitteisille!

Turva-auttaja

Tuotamme turva-auttajapalvelua julkiselle sektorille ja yksityisille hoiva- ja terveydenhoitoalan yrityksille.

Turva-auttajapalvelumme on erinomainen apu vanhuksille tai liikuntarajoitteisille. Turva-auttajamme voi avustaa esimerkiksi kaatumistilanteissa tai päivittäisiin rutiineihin liittyvissä asioissa.  Meille on erityisen tärkeää, että asiakas saa nopeasti tarvittavan avun paikalle, kun hän tuntee olonsa heikentyneen tai tarvitsee muuten apua. Palvelumme toimii 24/7, joten avun paikalle saapuminen ei ole sidoksissa vuorokaudenaikaan tai viikonpäivään. Tehtävissä työskentelevillä on terveydenhoitoalan koulutus. 

Tällä hetkellä palvelu on saatavilla pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla sekä Kouvolan, Turun ja Salon alueilla. Laajennamme palvelun kattavuutta koko Suomen alueelle lähitulevaisuudessa.

Lisää aiheesta:
Turvallisuusyhtiön pehmeä puoli - valtakunnallista hoivaa ja auttamista

Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. AVARN Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. AVARN Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta