Turva-auttaja tarjoaa apua vanhuksille ja liikuntarajoitteisille.

Turva-auttaja

Terveydenhoitoalan koulutuksen saaneet turva-auttajamme palvelevat julkisen sektorin ja yksityisten hoivayritysten asiakkaita ympärivuorokautisesti. Vanhukset tai liikuntarajoitteiset saavat nopeasti turva-auttajan paikalle esimerkiksi akuuteissa kaatumistilanteissa. Turva-auttajamme avustavat myös arjen rutiineihin liittyvissä haasteissa.

  Palvelumme

  • Palvelu julkiselle sektorille ja yksityisille terveydenhoito- ja hoiva-alan yrityksille
  • Turva-auttajapalvelu 24/7, vuoden jokaisena päivänä

  Hyödyt asiakkaalle

  • Turvallisuuden ja terveydenhoidon ammattitaito yhdessä paketissa
  • Nopean avun varmistaminen asiakkaille

  Lisää aiheesta: Hankasalmella vartijat ovat osa yhteisöä

   

  Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. AVARN Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

  Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

  Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

  Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

  Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. AVARN Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
  Lue koko kirjoitus »

  Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta