Turvaa tapahtumasi!

Turvallisuuspalvelut tapahtumiin

Tilaisuudet, yleisötapahtumat ja kokoukset sujuvat häiriöttömästi ja onnistuneesti, kun paikalla on osaava ja kokenut turvallisuushenkilöstö.

Tapahtumaturvallisuus on tärkeä osa tilaisuuksien viihtyvyyttä. Ammattimainen, kohtelias ja ensiapuvalmis henkilöstömme turvaa yleisön viihtyvyyden ja osaa reagoida poikkeustilanteissa nopeasti ja oikein.

Turvallisuusammattilaisten avulla tapahtumajärjestäjä voi rauhassa keskittyä siihen, että tilaisuudesta tulee miellyttävä elämys tapahtumavieraille.

Tapahtumaturvallisuuden palveluihimme kuuluvat mm.

Kysy myös turvallisuuspäällikköpalveluistamme!

Varaudu, varmista ja onnistu - opas tapahtumajärjestäjälle

palvelut-tapahtumat

Kokosimme tapahtumaturvallisuuden asiantuntijoidemme neuvot oppaaksi. Hyödynnä vinkit ja tee tapahtumastasi turvallinen ja sujuva!

Lataa opas
Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. AVARN Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. AVARN Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta