AVARN Security rahankäsittelypalvelut

Rahankäsittelypalvelut

Käteisen ja arvopapereiden hallinta on edelleen kiinteä osa monen yrityksen päivittäistä toimintaa. Automatisoitu rahankäsittelypalvelumme modernisoi rahankäsittelyn ja minimoi laskentavirheet. Arvologistiikan ammattilaisemme varmistavat omaisuuden turvallisen kuljettamisen. Tarjoamme myös turvallisen säilytyksen datan fyysisille varmuuskopioille, jotta yritykselle arvokas tieto voidaan palauttaa myös silloin, kun tietoliikenteessä on häiriöitä.

Arvokuljetukset »

Vastaamme arvo-omaisuutesi kuljetuksen jokaisesta yksityiskohdasta. Kotimaan kuljetusten lisäksi toimimme kansainvälisen kuljetusverkoston kautta.

Rahankäsittely »

Käsittelemme, laskemme ja tilitämme asiakkaidemme tilityksiä joko suoraan asiakkaille tai alihankintana pankeille.

 

Rahahuolto.fi -verkkopalvelu »

Yrityksesi rahahuolto on nopeaa ja vaivatonta verkkopalvelumme kautta. Reaaliaikaiset raportit antavat selkeän tilannekuvan rahahuollosta.

Automaattinen rahankäsittely »

Automatisoitu rahankäsittely vähentää inhimillisiä virheitä laskennassa. Raportit tekevät näkyväksi rahan kierron, mikä helpottaa rahankäsittelyyn liittyvää ennakointia.

Automaattipalvelut »

Hoidamme raha- ja itsepalveluautomaattien arvologistiikan: tyhjennämme, täydennämme ja ylläpidämme automaatteja 24/7 palvelevan keskuksemme kautta.

Aineistoturva »

Datan fyysiset tallenteet säilyvät varmassa turvassa sertifioiduissa dataturvakaapeissamme, joista kaikki tieto voidaan palauttaa asiakkaalle vaurioitumattana.  

Säilöratkaisut »

Arvosäilö vapauttaa henkilöstösi rahankuljetuksen riskitilanteista. Uusinta turvallisuusteknologiaa hyödyntävät kassakaapit tekevät rahan noudosta ja luovutuksesta joustavampaa.

Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. AVARN Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. AVARN Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta