Avarn Security

Säilöratkaisut

Säilöratkaisujen avulla lisätään yrityksen rahankäsittelyn turvallisuutta ja arvokuljetukseen saadaan joustavuutta

Arvosäilö on asiakkaan liiketiloihin asennettava, uusinta turvallisuustekniikkaa hyödyntävä kassakaappi. Käteisen rahan säilytys, nouto ja luovutus voidaan suorittaa joustavasti kassakaapin kautta, eikä henkilöstö ole sidoksissa rahan luovutukseen. Asiakkaan tarpeiden mukaan varusteltu arvosäilö vapauttaa asiakkaan resursseja muihin tarkoituksiin. Asiakas voi halutessaan säilyttää kassakaapissa myös omia dokumenttejaan. Arvosäilö on mahdollisuus ottaa myös väliaikaiseen käyttöön, esimerkiksi tapahtuman tai sesongin ajaksi.

Arvokioski on kauppakeskuksissa ja ostoskeskittymissä toimiville pienille ja keskisuurille yrityksille suunniteltu edullinen käteisen rahan jättöpiste tai vaihtorahojen noutopiste. Arvokioski on tarkoitettu samoissa liiketiloissa toimivien yritysten yhteiskäyttöön. Arvokioskin käyttäjät voivat tuoda ja noutaa käteisvaroja oman aikataulunsa mukaisesti turvallisessa ja valvotussa ympäristössä. Arvokioski voidaan räätälöidä tarpeiden mukaan ja se voi sisältää vaikkapa vaihtorahalokerikon, yösäilön ja vaihtoraha-automaatin.

Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. AVARN Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. AVARN Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta