Avarn Security

Rahankäsittely - käteisvarojen tarkka käsittelyratkaisu

Käsittelemme, laskemme ja tilitämme asiakkaidemme tilityksiä joko suoraan asiakkaille tai alihankintana pankeille. Vastaanotamme, käsittelemme ja pakkaamme vaihtorahatilauksia sekä suoritamme rahankäsittelyn erikoistehtäviä, kuten keräilyrahojen ja pohjakassojen pakkaamista.

Laskentakeskus on paikka, jossa rahankäsittelyn ammattilaiset toteuttavat ja seuraavat rahankäsittelyprosessia teknologiaa hyödyntäen. Laskentakeskuksemme ovat tehokkaita ja turvallisia.

Tuotamme käteisen rahan kierrosta erilaisia tilastoja ja raportteja, jotka ovat asiakkaidemme hyödynnettävissä käteisvarojen käytön suunnittelussa. Asiakkaamme voivat saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä siirtäessään kassahenkilöstön ja pääkassan käteiseen rahaan liittyvän työpanoksen AVARN Securitylle.

Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. AVARN Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. AVARN Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta