Avarn Security

Konsultointi- ja koulutuspalvelut

Arvologistiikan konsultointi- ja koulutuspalveluissamme pääpaino on turvallisen toimintaympäristön luomisessa käteistä rahaa käsitteleville yrityksille ja organisaatioille

  Turvallisuusjohtaminen osaksi yrityksen ohjausjärjestelmää

  • Konsultoimme yritysten riskikartoituksissa tunnistamaan riskit
  • Laadimme toimenpide-ehdotuksia
  • Tuemme suunnitelman jalkauttamisessa sovitusti

  Hävikin torjunta

  • Koulutamme ja konsultoimme tavara-, palvelu- ja prosessipetosten sekä käteisen rahan hävikin tunnistamisessa ja torjunnassa.

  Turvallisuussuunnittelu

  • Toimitilojen turvatason määrittely ja toteutus asetettujen vaatimusten mukaiseksi (esim. asiakkaan konsernivaatimukset, vakuutusyhtiöiden vaatimukset tai lainsäädäntö)

  Koulutuspalvelut

  • Turvallisuuteen ja riskienhallintaan liittyvät aiheet, kuten rahankäsittely, yleisen turvallisuustietoisuuden lisääminen ja rikosriskien tunnistaminen
  Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. AVARN Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

  Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

  Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

  Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

  Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. AVARN Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
  Lue koko kirjoitus »

  Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta