Avarn Security

Automaattipalvelut

Hoidamme suurta osaa raha-automaattien rahatäydennyksistä  sekä muiden itsepalveluautomaatien täydennystarpeista.

Hoidamme automaattipalvelut vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Vastaamme useiden erilaisten itsepalveluautomaattien tyhjentämisestä ja täydentämisestä, arvokuljetuksesta, logistiikkasuunnittelusta sekä automaatin ylläpitoon liittyvistä tehtävistä kuten kuittipaperin ja muiden kulutustarvikkeiden täyttämisestä.

Palvelukeskuksemme, joka on tavoitettavissa 24/7, hoitaa tarvittaessa automaattien loppukäyttäjien asiakaspalvelun sekä valvonnan niin tekniikan kuin turvallisuudenkin osalta.

Hoidamme Suomessa yli tuhatta itsepalveluautomaattia. Meillä on kokemusta rahaa jakavien automaattien lisäksi mm. pysäköinti- ja laskunmaksuautomaateista

Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. AVARN Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. AVARN Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta