Avarn Security

Arvokuljetus - turvallinen kuljetusratkaisu

Hoidamme asiakkaamme turvallisuustarpeiden ja aikataulujen mukaisesti käteisen rahan, arvopapereiden, tallenteiden tai muun vastaavan arvo-omaisuuden kuljetukset.

Arvokuljetuksen etuja asiakkaallemme:

  • AVARN Security vastaa kuljetuksen jokaisesta yksityiskohdasta sekä hallussaan olevasta omaisuudesta
  • Joustava ja täsmällinen toimitus
  • Kuljetukset ovat jatkuvassa seurannassa
  • Kuljetuksia turvaavat koulutetut vartijat
  • Varmistat arvo-omaisuutesi lisäksi myös oman henkilöstösi turvallisuuden
  • Valtakunnallinen ja tarvittaessa globaalikuljetusverkosto
  • Kaikissa kuljetuksissa noudatetaan kansainvälisiä TAPA-standardeja
Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. AVARN Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. AVARN Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta