Avarn Security

Aineistoturva

Tiedon varmentaminen ja palauttaminen ovat tärkeä osa liiketoiminnan jatkuvuutta. Dataa siirretään säilytettäväksi yhä enemmän pilvipalveluihin. Erityisesti varmuuskopioita säilytetään kuitenkin edelleen suurissa määrin myös fyysisillä tallenteilla, jotta tietoa voidaan palauttaa myös silloin, jos tietoliikenteessä on häiriöitä.

Me autamme sinua säilyttämään varmuuskopiot ja muut tärkeät tallenteet vaivattomasti ja turvallisesti. Turvakuljetus noutaa fyysiset datatallenteet yrityksesi toimipisteestä sovittuna ajankohtana ja kuljettaa ne AVARN Securityn turvallisiin tiloihin säilytettäväksi sertifioiduissa dataturvakaapeissa. Voit itse määritellä säilytysajan ja tarvittaessa toimitamme tallenteet sinulle takaisin pikatilauksena.

Palvelun edut

  • offsite -säilytys sertifioiduissa dataturvakaapeissa AVARN Securityn korkean turvatason laskentakeskuksissa
  • tallenteiden logistiikan turvallisuustaso on vastaava kuin käteisellä rahalla
  • ei investointitarvetta murto- ja paloluokiteltuihin turvakaappeihin
  • viikko-, kuukausi-, kvartaali- tai vuosivarmistusnauhojen räätälöity nauhakierto.

Kuljetamme ja säilytämme myös muuta luottamuksellista ja arvokasta aineistoa, kuten arkistoitavia asiakirjoja, arvopapereita tai -esineitä.

Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. AVARN Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. AVARN Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta