Avarn Security arvokuljetus ja rahankäsittely

Rahankäsittely

Kuljetamme ja käsittelemme käteistä rahaa sekä tarjoamme ratkaisuja rahankäsittelyn automatisointiin. Voimme auttaa tekemään asiakkaan toimitiloissa suoritettavasta rahankäsittelystä turvallisempaa ja tehokkaampaa.

Teemme myös kassanhallintaan ja käteisen kierron optimointiin liittyviä hallinnointi- ja suunnittelutehtävissä sekä vastaamme osaltamme käteisautomaattien hoidosta ja valvonnasta.

Arvokuljetukset »

Hoidamme asiakkaamme turvallisuustarpeiden ja aikataulujen mukaisesti käteisen rahan, arvopapereiden, tallenteiden tai muun vastaavan arvo-omaisuuden kuljetukset.

Rahankäsittely »

Käsittelemme, laskemme ja tilitämme asiakkaidemme tilityksiä joko suoraan asiakkaille tai alihankintana pankeille.

 

Rahahuolto.fi - asiakasportaali »

Rahahuolto.fi verkkopalvelumme on asiakkaidemme käytettävissä veloituksetta tarjoten kaikki käteisen rahahuollon peruspalvelut.

Automaattinen rahankäsittely »

Automaattinen rahankäsittely -palvelukokonaisuus tehostaa rahankäsittelyprosessin kaikkia osa-alueita ja lisää rahahuollon turvallisuutta.

Rahahuolto.fi - asiakasportaali »

Hoidamme suurta osaa raha-automaattien rahatäydennyksistä sekä muiden itsepalveluautomaattien täydennystarpeista.

Aineistoturva »

Säilytä varmuuskopiosi turvallisesti. Tiedon varmentaminen ja palauttaminen ovat tärkeä osa liiketoiminnan jatkuvuutta.

Säilöratkaisut »

Säilöratkaisujen avulla lisätään yrityksen rahankäsittelyn turvallisuutta ja arvokuljetukseen saadaan joustavuutta.

Rahankäsittelyn asiantuntijapalvelut »

Arvologistiikan konsultointi- ja koulutuspalveluissamme pääpaino on turvallisen toimintaympäristön luomisessa käteistä rahaa käsitteleville yrityksille ja organisaatioille

Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. AVARN Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. AVARN Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta