Avarn Security

Vartiointi

Paikallisvartiointi

Paikallisvartijamme valvovat, opastavat ja neuvovat kiinteistössäsi. Yrityksesi tilat ja toiminnan tunteva tahdikas ja ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua ja asiakkaitasi sekä ennakoi ja hoitaa mahdolliset poikkeustilanteet ammattitaidolla. Vartijan viiveetön toiminta ja näkyvä läsnäolo kohteessa ennalta ehkäisee osaltaan häiriöitä. Paikallisvartiointi yksilöidään aina yrityksesi tarpeen mukaiseksi.

Piirivartiointi

Piirivartijamme kiertävät varmistamassa, että tiloissasi on kaikki kunnossa silloinkin, kun ketään ei ole paikalla. He tarkistavat kiinteistön ja puuttuvat asiaan, jos havaitsevat esimerkiksi paloriskin tai asiattomia henkilöitä. Piirivartijamme rientävät paikalle, jos hälytyskeskuksemme havaitsee ongelman, joka edellyttää ripeää toimintaa paikan päällä. Tarvittaessa he hälyttävät paikalle lisää tilanteen vaatimaa apua, kuten viranomaisen tai huoltoyhtiön.

Vartijoiden tukena toimii hälytyskeskuksemme, laaja kenttäorganisaatio sekä moderni turvatekniikka.

Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. AVARN Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. AVARN Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta