halytysjarjestelman-tiedonsiirtoliittyma-avarnilta

Tehokas ja turvallinen hälytysjärjestelmän tiedonsiirto

AVARN Yritysturvaliittymä on kuukausihintainen tiedonsiirtoratkaisu, jolla nykyaikaistat hälytysjärjestelmäsi tiedonsiirron ja parannat yrityksesi turvatasoa. Helposti ja turvallisesti.
Pyydä tarjous Yritysturvaliittymästä »

Siirry nykyaikaiseen tiedonsiirtoon

AVARN Yritysturvaliittymä on langaton tiedonsiirtoratkaisu ja hälytysvalvontapalvelu. Palvelu sopii yrityksille, jotka haluavat parantaa olemassa olevan hälytysjärjestelmänsä tiedonsiirtoa ja nykyaikaistaa turvapalveluaan. Palvelu on tarvittaessa saatavilla 3-tason turvaluokituksella, joten se soveltuu myös korkean suojaustason kohteisiin.

Hälytysjärjestelmän tehokkaampi tiedonsiirto

AVARN Yritysturvaliittymä korvaa hälytysjärjestelmän puhelinliittymän tai verkkoyhteyden langattomalla, nykyaikaisella ratkaisulla. Käyttäjäystävällinen palvelu sisältää siirtolaitteiston lisäksi suojatun yhteyden sekä hälytysvalvonnan ja se on yhdistettävissä valtaosaan hälytysjärjestelmistä. Yritysturvaliittymä on Finanssialan Keskusliiton hyväksymä tiedonsiirtoratkaisu.

Yritysturvaliittymä sisältää:

  • Langaton tiedonsiirtolaitteisto ja sim-kortti
  • Turvallinen tiedonsiirto kuluineen
  • Tiedonsiirtolaitteiston korjaushuolto
  • AVARN Security -varoitustarrat
  • 24/7 hälytysvalvonta

Hinnoittelu alk. 39 €/kk

Yritysturvaliittymä-pakettiin kuuluu tiedonsiirtotekniikka ja käyttöopastus. Palvelun asennus tehdään tuntityönä 79 € /tunti. Kuukausimaksu (alk. 39 €) kattaa laitteiston ylläpidon ja korjaushuollon, hälytysvalvonnan ja tiedonsiirron palvelun toimitusalueella. Vartijan käynneistä veloitetaan erikseen 79 € alkavalta tunnilta. Vartijakäynnin tuntihinta voi vaihdella alueittain.Hinnasto ja sopimusehdot »


Pyydä tarjous AVARN Yritysturvaliittymästä

Täytä alla oleva lomake niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.