Avarn Security

AVARN Security työpaikkana

Olemme yksi Suomen suurimmista toimijoista yksityisellä turvallisuusalalla. Työllistämme noin 4 000  turvallisuusalan huippuosaajaa. Etsimme jatkuvasti henkilöitä, jotka suhtautuvat intohimoisesti ammattitaitoonsa, arvostavat asiakkaita ja työtovereita sekä osaavat puhaltaa yhteen hiileen.

Hyvinvoiva ja ammattitaitoinen henkilöstö tuottaa parasta palvelua. Siksi työhyvinvointi, ennakoiva työterveyshuolto ja osaamisen kehittäminen ovat meille tärkeitä. Meillä sinulla on hyvät mahdollisuudet kouluttautua ja edetä urallasi terveellisessä ja turvallisessa työympäristössä työskennellen. Haluatko osaksi turvallisuusalan huipputiimiä? Katso avoimet työpaikat tai lähetä avoin hakemus.

Katso avoimet työpaikat

Millaista on työ turvallisuusalalla ja AVARN Securityllä?

Katso kokemuksia työstä AVARN Securityllä.

Työntekijämme kertovat videoilla työtehtävistään, urastaan ja millaista on olla töissä AVARN Securityllä.

Järjestyksenvalvoja

Piirivartija

Hälytyskeskuspäivystäjä

Aulavartija

Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. AVARN Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. AVARN Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta