avarn.fi

Kysymyksiä ja vastauksia AVARN Securityn ja Prevent 360 Turvallisuuspalvelujen yhdistymisestäAVARN_Secuirty_Prevent_360_turvallisuuspalvelut

Miksi Prevent 360 Turvallisuuspalvelujen ja AVARN Securityn liiketoiminnot yhdistetään?

Yhdistämisellä vahvistamme yhtiömme liiketoiminnan ydintä eli vartiointipalveluita ja turvatekniikkaa, joissa molemmissa näemme paljon kasvupotentiaalia tulevaisuudessa. Järjestelyn myötä voimme tukea asiakkaidemme liiketoimintaa entistä paremmin tarjoamalla kokonaisvaltaisempia ja monipuolisempia palveluita ja teknisiä ratkaisuja. Yhdistämisen tuloksena syntyy vahva yritysten ja julkisyhteisöjen palvelemiseen keskittyvä turvallisuusalan yhtiö, joka työllistää noin 4000 turvallisuusalan ammattilaista.

Mitä liiketoimintoja yhdistäminen koskee?

Liiketoimintojen yhdistäminen koskee turvallisuus- ja hälytyskeskuspalveluja sekä turvatekniikkaa, joiden osalta yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 130 miljoonaa euroa vuodessa.

Vaikuttaako yhdistäminen arvokuljetus- ja rahankäsittelypalveluihin?

Yhdistyminen ei vaikuta arvokuljetus- ja rahankäsittelypalveluihin.

Mihin voin ottaa yhteyttä, jos minulla on kysyttävää palveluistani?

Tässä vaiheessa yhteystiedot ja -henkilöt säilyvät ennallaan. Jos sinulla on kysyttävää yhdistymisestä, etkä löydä vastausta tältä sivulta,  jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella.

Miten yhdistäminen etenee käytännössä?

AVARN Security ja Prevent 360 Turvallisuuspalvelut tiedottivat tammikuussa 2018 sopineensa liiketoimintojensa yhdistämisestä ja silloin tehtiin yrityskauppailmoitus kilpailu- ja kuluttajavirastolle. Kilpailu- ja kuluttajavirasto antoi järjestelylle ehdollisen hyväksyntänsä lokakuussa 2018, minkä jälkeen sen suunnittelu ja toteuttaminen aloitettiin välittömästi. Tavoitteenamme on, että merkittävimmät yhdistymiseen liittyvät toimenpiteet olisi suunniteltu ja toteutettu vuoden 2019 alkuun mennessä. Molemmat yhtiöt palvelevat asiakkaitaan normaaliin tapaan yhdistymisprosessin aikana.

Miten muutos näkyy asiakkaille?

Palvelemme asiakkaitamme entiseen tapaan voimassa olevien asiakassopimusten mukaisesti. Pidämme asiakkaamme mahdollisimman hyvin ajan tasalla yhdistymisen etenemisestä ja tiedotamme toimenpiteistä ja niiden aikatauluista sitä mukaa, kun ne vahvistuvat. Yhdistymisen myötä voimme tukea asiakkaidemme liiketoimintaa entistä paremmin tarjoamalla kokonaisvaltaisempia ja monipuolisia palveluita ja hyödyntämällä teknologiaa ja digitalisoitumista. Tulevaisuudessa asiakkaillamme on käytössään entistä vahvempi palveluverkosto ja turvatekniikan osaaminen. Yhdistyminen mahdollistaa investoinnit palvelujen ja tuotteiden kehittämiseen, mikä hyödyttää myös asiakkaitamme.

Mikä uuden yhtiön nimi on?

Prevent 360 Turvallisuuspalvelut ja AVARN Security jatkavat AVARN Securityn nimellä.

Kuka on yhtiön toimitusjohtaja?

Toimitusjohtajaksi on valittu Juha Murtopuro, joka johtia aiemmin AVARN Securityä.

Miten liiketoimintojen yhdistäminen vaikuttaa henkilöstöön?

Uudessa yhtiössä tulemme hyödyntämään molempien yhtiöiden oppeja ja parhaita käytäntöjä. Henkilöstöstä pidetään hyvää huolta muutosprosessin aikana ja muutoksista tiedoitetaan säännöllisesti ja avoimesti. Tavoitteemme on että muutosprosessi olisi mahdollisimman hyvin suunniteltu ja nopeasti toteutettu. Yhdistyminen on koko yhtiön kannalta positiivinen asia, joka tarjoaa paljon uusia mahdollisuuksia ja kannustaa luomaan uusia, hyviä toimintatapoja.

Vaikuttaako yhdistyminen yhtiöiden omistukseen?

Omistuspohja ei muutu. Yhtiön nykyiset omistajat jatkavat osakkeenomistajina.

Missä on uuden yrityksen pääkonttori? 

Yrityksen pääkonttori säilyy pääkaupunkiseudulla. Yhdistymiseen liittyvät toimenpiteet ovat vielä tällä hetkellä suunnitteluvaiheessa, mutta kerromme lisätietoja sitä mukaa kuin suunnitelmat ja niiden toteutus etenevät.

 

Tarvitsetko lisätietoa yhdistymisestä? Jätä yhteydenottopyyntö.

Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. AVARN Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. AVARN Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta