Kauppa

Kaupan turvallisuuspalvelut

Monipuolinen ja moderni valikoima myymäläympäristöön suunniteltuja palvelujamme turvaavat, auttavat asiakkaitasi ja työntekijöitäsi, sekä suojaavat toimitilojasi ja myytäviä tuotteita.
 
LATAA LISÄÄ TUOTTOA TURVALLISUUDESTA -OPAS

Hälytysvalvonta »

AVARN Securityn hälytyskeskus ottaa vastaan tietoa kohteiden hälytysjärjestelmistä ja ryhtyy hälytystilanteessa viiveettä ennalta sovittuihin toimenpiteisiin.

Kameravalvonta »

Kameravalvonta ennaltaehkäisee ilkivaltaa ja rikoksia, sekä auttaa jälkivahinkojen selvittämisessä. Tehokas valvonta perustuu liikkuvan kuvan jatkuvaan tallentamiseen ja siirtoon, joka on reaaliaikaisesti saatavilla ja mahdollistaa välittömän reagoinnin.

Paikallisvartiointi ja järjestyksenvalvonta »

Paikallisvartija ennakoi toimintaympäristöä uhkaavat riskit ja puuttuu ongelmatilanteisiin välittömästi. Vartijan viiveetön toiminta ja näkyvä läsnäolo kohteessa ennaltaehkäisee osaltaan häiriöitä.

Piirivartiointi »

Piirivartiointi ennaltaehkäisee kohteen turvallisuusriskejä ja rajoittaa mahdollisesti jo syntyneiden vahinkojen laajuutta.

Kaupan turvallisuus »

Kaupan turvallisuuspalvelut auttavat luomaan turvallisen ja viihtyisän asiointi- ja työympäristön sekä suojaavat toimitiloja ja myytäviä tuotteita.

Turvapainike »

Turvapainike mahdollistaa nopean ja huomaamattoman vartijakutsun uhkaavassa tilanteessa.

2.800

osaavaa turvallisuusalan ammattilaista

22

toimipaikkaa
ympäri Suomen

12.000

kohdetta
valtakunnallisesti

100

miljoonan euron liikevaihto

Ota meihin yhteyttä

Ensiluokkaista turvallisuutta ja vastuullisuutta.

Katso videomme