AVARN Security hälytyskeskuspalvelut

Hälytyskeskuspalvelut

Hälytyskeskuksemme palvelee sinua ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Kun valppaat päivystäjämme valvovat tilojasi sekä toiminnallesi tärkeitä laitteita ja järjestelmiä, sinä voit rauhassa keskittyä omaan työhösi.

Hälytysvalvonta »

AVARN Securityn hälytyskeskus vastaanottaa ja käsittelee päivittäin tuhansia puheluita ja hälytyksiä. Me olemme valmiina toimimaan ja tarvittaessa kutsumme paikalle tilanteen vaatimaa apua.

Etäkamera- ja hälytyskuvavalvonta »

Modernin kameravalvonnan avulla lisäät turvallisuutta kustannustehokkaasti. Kameran välittämän kuvan avulla päivystäjämme voivat reagoida hälytystilanteisiin juuri oikealla tavalla.

Pääkäyttäjäpalvelut »

Osaava henkilöstömme pitää huolen, että turvajärjestelmiäsi hyödynnetään tehokkaasti ja turvallisesti, eikä sinun tarvitse sitoa työhön omaa henkilöstöäsi.

Contact center »

Me valvomme vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Contact center -päivystäjämme auttavat asiakkaitasi silloin, kun oma väkesi ei ole tavoitettavissa.

Kriisinhallinta »

Hyvällä kriisinhallinnalla turvataan yrityksen ydintoiminnot poikkeustilanteissa. Se vaatii nopeaa ja hallittua viestintää sekä ajantasaista ja luotettavaa tilannekuvaa.

Yritysturva »

Käyttäjäystävällinen palvelukokonaisuus yrityksellesi. Palvelu suojaa yrityksesi omaisuutta ja henkilöstöä. Kiinteä kuukausimaksu - ei aloitusmaksua, ei investointeja.

2 800

osaavaa turvallisuusalan ammattilaista

20

toimipaikkaa
ympäri Suomen

13 000

kohdetta
valtakunnallisesti

85

miljoonan euron liikevaihto

Ota meihin yhteyttä

Meille töihin?