AVARN Security hälytyskeskuspalvelut

Hälytyskeskuspalvelut

Hälytyskeskuksemme palvelee sinua ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Kun valppaat päivystäjämme valvovat tilojasi sekä toiminnallesi tärkeitä laitteita ja järjestelmiä, sinä voit rauhassa keskittyä omaan työhösi.

Hälytysvalvonta »

AVARN Securityn hälytyskeskus vastaanottaa ja käsittelee päivittäin tuhansia puheluita ja hälytyksiä. Me olemme valmiina toimimaan ja tarvittaessa kutsumme paikalle tilanteen vaatimaa apua.

Etäkamera- ja hälytyskuvavalvonta »

Modernin kameravalvonnan avulla lisäät turvallisuutta kustannustehokkaasti. Kameran välittämän kuvan avulla päivystäjämme voivat reagoida hälytystilanteisiin juuri oikealla tavalla.

Pääkäyttäjäpalvelut »

Osaava henkilöstömme pitää huolen, että turvajärjestelmiäsi hyödynnetään tehokkaasti ja turvallisesti, eikä sinun tarvitse sitoa työhön omaa henkilöstöäsi.

Contact center »

Me valvomme vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Contact center -päivystäjämme auttavat asiakkaitasi silloin, kun oma väkesi ei ole tavoitettavissa.

Kriisinhallinta »

Hyvällä kriisinhallinnalla turvataan yrityksen ydintoiminnot poikkeustilanteissa. Se vaatii nopeaa ja hallittua viestintää sekä ajantasaista ja luotettavaa tilannekuvaa.

Yritysturva »

Käyttäjäystävällinen palvelukokonaisuus yrityksellesi. Palvelu suojaa yrityksesi omaisuutta ja henkilöstöä. Kiinteä kuukausimaksu - ei aloitusmaksua, ei investointeja.

Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. AVARN Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. AVARN Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta