AVARN Security tapahtumailmoitusjärjestelmä

Tapahtumailmoitusjärjestelmä

Tapahtumailmoitusjärjestelmä on osa turvallisuuspalvelua. Sähköinen tapahtumailmoitusjärjestelmämme voidaan yksilöidä sinun yritykselle sopivaksi.

Järjestelmän käyttöoikeudet perustuvat rooleihin ja kaikki ilmoitukset ovat selailtavissa reaaliaikaisesti omilla tunnuksilla joko selaimella tai sovelluksen kautta. Järjestelmä lähettää määritellyistä tapahtumista automaattisesti sms- tai sähköpostiviestin.

Raporteille on mahdollista yhdistää myös koko asiakkuuden kaikki tapahtumat tai vain osa tapahtumista.

Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. AVARN Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. AVARN Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta