Avarn Security Hälytysvalvonta

Hälytysvalvonta

Ympärivuorokautinen hälytysvalvonta auttaa sinua turvaamaan yrityksellesi tai organisaatiollesi tärkeimmät järjestelmät, laitteet ja tilat. Hälytys- ja ongelmatilanteissa päivystäjämme ryhtyvät ripeästi ennalta sovittuihin toimenpiteisiin, jolloin tarvittava apu saadaan paikalla nopeasti.

Hälytysvalvontaan voi liittää useita järjestelmiä, kuten rikosilmoitin-, kulunvalvonta-, LVIS- tai paloilmoitinjärjestelmän. Hälytykset voivat liittyä myös esimerkiksi kylmälaitteisiin tai lämpötila- ja kosteusantureihin. Lisäksi vastaanotamme ja välitämme asiakkaidemme puolesta lukuisia muita yhteydenottoja, kuten esimerkiksi hissi- tai huoltopäivystyspyyntöjä.

AVARN Securityn hälytyskeskus vastaanottaa ja käsittelee päivittäin tuhansia puheluita ja hälytyksiä. Jos jotain sattuu, me olemme valmiina toimimaan ja tarvittaessa kutsumme paikalle tilanteen vaatimaa apua. Vartijamme ovat tarvittaessa nopeasti paikalla tarkastamassa tilat ja suorittamassa sovitut toimenpiteet. Raportoimme tapahtumista ja tiedon avulla sinä voit varmistaa, että toimintasi on mahdollisimman tehokasta ja turvallista.

Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. AVARN Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. AVARN Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta