Avarn Security Hälytysvalvonta

Hälytysvalvonta

Ympärivuorokautinen hälytysvalvonta auttaa sinua turvaamaan yrityksellesi tai organisaatiollesi tärkeimmät järjestelmät, laitteet ja tilat. Hälytys- ja ongelmatilanteissa päivystäjämme ryhtyvät ripeästi ennalta sovittuihin toimenpiteisiin, jolloin tarvittava apu saadaan paikalla nopeasti.

Hälytysvalvontaan voi liittää useita järjestelmiä, kuten rikosilmoitin-, kulunvalvonta-, LVIS- tai paloilmoitinjärjestelmän. Hälytykset voivat liittyä myös esimerkiksi kylmälaitteisiin tai lämpötila- ja kosteusantureihin. Lisäksi vastaanotamme ja välitämme asiakkaidemme puolesta lukuisia muita yhteydenottoja, kuten esimerkiksi hissi- tai huoltopäivystyspyyntöjä.

AVARN Securityn hälytyskeskus vastaanottaa ja käsittelee päivittäin tuhansia puheluita ja hälytyksiä. Jos jotain sattuu, me olemme valmiina toimimaan ja tarvittaessa kutsumme paikalle tilanteen vaatimaa apua. Vartijamme ovat tarvittaessa nopeasti paikalla tarkastamassa tilat ja suorittamassa sovitut toimenpiteet. Raportoimme tapahtumista ja tiedon avulla sinä voit varmistaa, että toimintasi on mahdollisimman tehokasta ja turvallista.

2 800

osaavaa turvallisuusalan ammattilaista

20

toimipaikkaa
ympäri Suomen

13 000

kohdetta
valtakunnallisesti

85

miljoonan euron liikevaihto

Ota meihin yhteyttä

Meille töihin?