AVARN Security etäkamera- ja hälytyskuvavalvonta

Etäkamera- ja hälytyskuvavalvonta

Yhdistämällä etäkamera- ja hälytyskuvavalvonta perinteisiin vartiointipalveluihin voit saavuttaa kustannussäästöjä sekä saada dataa, joka auttaa sinua kehittämään omaa liiketoimintaasi.  

Valvontakameran välittämän kuvan avulla päivystäjämme saavat tilanteesta tarkkaa tietoa ja voimme reagoida hälytystilanteisiin juuri oikealla tavalla. Näemme hälytyksen syyn ja tiedämme, millaista apua paikalle tarvitaan tai voimmeko hoitaa asian ilman, että paikalle lähetetään vartija, huoltomies tai viranomainen.

Jos vahinko on jo ehtinyt sattua, etäkameravalvonnan videokuvatallenteita voi käyttää myös todisteaineistona rikosilmoituksen yhteydessä tai niiden avulla voi tarkistaa, mikä vahingon aiheutti ja estää vastaavat tapahtumat jatkossa.

Hälytyskeskukseemme keskitetty reaaliaikainen kameravalvontajärjestelmien pääkäyttö ja hallinta on nopeaa ja tehokasta. Hyvin sijoiteltu valvontakameraverkosto mahdollistaa tehokkaat kamerakierrokset, joilla voimme tarkastaa kiinteistösi sisätiloja ja ulkoalueita etänä. Voimme seurata etäkameravalvonnalla myös yksin työskentelevien tai vaarallista työtä tekevien turvallisuutta.

Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. AVARN Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. AVARN Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta