AVARN Security etäkamera- ja hälytyskuvavalvonta

Etäkamera- ja hälytyskuvavalvonta

Yhdistämällä etäkamera- ja hälytyskuvavalvonta perinteisiin vartiointipalveluihin voit saavuttaa kustannussäästöjä sekä saada dataa, joka auttaa sinua kehittämään omaa liiketoimintaasi.  

Valvontakameran välittämän kuvan avulla päivystäjämme saavat tilanteesta tarkkaa tietoa ja voimme reagoida hälytystilanteisiin juuri oikealla tavalla. Näemme hälytyksen syyn ja tiedämme, millaista apua paikalle tarvitaan tai voimmeko hoitaa asian ilman, että paikalle lähetetään vartija, huoltomies tai viranomainen.

Jos vahinko on jo ehtinyt sattua, etäkameravalvonnan videokuvatallenteita voi käyttää myös todisteaineistona rikosilmoituksen yhteydessä tai niiden avulla voi tarkistaa, mikä vahingon aiheutti ja estää vastaavat tapahtumat jatkossa.

Hälytyskeskukseemme keskitetty reaaliaikainen kameravalvontajärjestelmien pääkäyttö ja hallinta on nopeaa ja tehokasta. Hyvin sijoiteltu valvontakameraverkosto mahdollistaa tehokkaat kamerakierrokset, joilla voimme tarkastaa kiinteistösi sisätiloja ja ulkoalueita etänä. Voimme seurata etäkameravalvonnalla myös yksin työskentelevien tai vaarallista työtä tekevien turvallisuutta.

2 800

osaavaa turvallisuusalan ammattilaista

20

toimipaikkaa
ympäri Suomen

13 000

kohdetta
valtakunnallisesti

85

miljoonan euron liikevaihto

Ota meihin yhteyttä

Meille töihin?