AVARN Security contact center

Contact center

Monilla aloilla on tärkeää olla tavoitettavissa myös iltaisin, viikonloppuisin tai öisin. Me valvomme vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Contact center -päivystäjämme voivat auttaa asiakkaitasi puolestasi silloin, kun oma väkesi ei ole tavoitettavissa.

Vastaanotamme ja välitämme asiakkaidemme puolesta lukuisia yhteydenottoja, kuten esimerkiksi hissien vikailmoituksia, huoltopäivystys- tai ovenavauspyyntöjä. Yhteydenotot käsitellään tai välitetään eteen päin antamiesi ohjeiden mukaisesti. Contact center -palvelut tuotetaan hälytykseskuksessamme, joka valvoo noin 12 000 kohdetta ympäri Suomea.

Luotettava ja tehokas palvelu syntyy vahvan työkokemuksen ja ammattitaidon omaavasta henkilöstöstä yhdessä viimeisimmän testatun teknologian kanssa. Kaikki Asiakaspalvelukeskuksen tapahtumat tallentuvat lokiin ja nauhalle. Asiakaspalvelukeskus pystyy toimimaan vaikeissakin olosuhteissa eivätkä sähkökatkokset pysäytä järjestelmiä.

Jos tarvitset tukikeskuksen henkilöstöllesi, tutustu myys kriisinhallintapalveluumme.

Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. AVARN Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. AVARN Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta