30.10.2017

Yrittäjä, tuskastuttaako turvatekniikka?

AVARN_Security_turvatekniikka_palvelupaketti.jpgYrityskäyttöön tulevan turvatekniikan ostaminen tuntuu monesta yrittäjästä hankalalta. Tarjolla on satoja erilaisia teknisiä ratkaisuja ja palveluntarjoajia lähes yhtä kirjava määrä. Koska vertailu ja ostaminen on hankalaa, moni heittää hanskat tiskiin kesken hankkeen tai tekee päätöksen, joka ei hetken kuluttua tunnukaan enää sopivalta.

Turvajärjestelmän on oltava joustava ja vastattava monenlaisten yritysten tarpeisiin. Esimerkiksi sesongit tai laajeneva yritystoiminta vaikuttavat turvajärjestelmältä vaadittaviin ominaisuuksiin. Hyvään turvajärjestelmään on tarvittaessa helppo yhdistää lisätekniikkaa, kuten uusia valvontakameroita tai tunnistimia.

Laadukas turvapalveluyhtiö tuottaa myös turvalllisuustekniikkaan liittyviä palveluja, jotka helpottavat yrittäjän elämää. Esimerkiksi järjestelmien pääkäyttäjyyden voi ulkoistaa turvallisuusyhtiön hälytyskeskukseen, jolloin vaikkapa hälytys- tai kulunvalvontajärjestelmän käyttöoikeuksien luominen ja poistaminen onnistuvat 24/7. Nykyaikainen kamerateknologia mahdollistaa myös etäkuvalvonnan, jolloin hälytyskeskuspäivystäjä voi tehdä valvontakamerakierroksia säännöllisesti tai hälytystilanteessa tarkistaa hälytyksen syyn.

Turvallisuus ei ole enää vain välttämätön kuluerä, vaan sen avulla voi saada jopa lisää tuottoa. Hyvin suunniteltu turvatekniikka on yrittäjän oikea käsi, joka auttaa paitsi suojaamaan yrityksen henkilöstöä, tiloja ja omaisuutta, myös kehittämään toimintaa turvallisemmaksi ja tehokkaammaksi.

Turvajärjestelmän hankkimisen esteenä voi olla myös turhan suuri kertakustannus. Ratkaisuna tähän on kuukausimaksulla ostettava palvelupaketti, joka sisältää usein sekä tekniikan että palvelun. AVARN Securityn uudet kuukausiveloitteiset hälytys-, kulunvalvonta- ja valvontakamerapaketit vähentävät yrittäjän tuskailua turvatekniikan kanssa. Palvelupaketti on helppo hankkia ja sitä voi täydentää juuri sinun yrityksesi toimintaan sopivilla lisäpalveluilla.

Tutustu turvatekniikkaan