20.9.2016

Turvallisuusyhtiön pehmeä puoli – valtakunnallista hoivaa ja auttamista

Turvallisuusyhtiön pehmeä puoli

Turvallisuusyhtiö AVARN Security ja kotipalveluyhtiö Stella ovat laajentaneet yhteistyötä, jossa AVARN Securityn henkilöstö saapuu apuun, kun hoidettava hälyttää apua turvapuhelimella.

AVARN Security on suorittanut aiemminkin turvapuhelimilla kutsuttuja hoivakäyntejä Stellalleja nyt yhteistyö laajenee valtakunnalliseksi sopimukseksi.

”Meillä on erittäin hyvät kokemukset paikallisesta yhteistyöstä AVARN Securityn kanssa, ja laajennamme toiminnan nyt valtakunnalliseksi”, sanoo Stellan toimitusjohtaja Juhani Pälve.

”Stellalla on 35 000 turvapuhelinasiakasta ja hälytyskeskukseemme tulee noin miljoona puhelua vuodessa. Meidän sosiaali- ja terveysalan koulutuksen saanut henkilöstömme vastaa puheluihin, arvioi tilanteen ja päättää jatkotoimista. Kun apua tarvitaan, pystyy AVARN Security reagoimaan todella nopeasti”, Pälve sanoo.

Stella tavoittelee yhteistyösopimuksen myötä turva-auttajapalvelun vasteaikojen lyhentymistä ja siten laadun parantamista entisestään. Yhteistyön laajentaminen myös tehostaa Stellan toimintaa merkittävästi.

AVARN Securityn toimitusjohtajan Juha Murtopuron mukaan laajennettu sopimus tuo liiketoiminnan kasvun myötä myös paljon uusia työmahdollisuuksia.

”Olemme tuottaneet aikaisemmin palveluita alueellisesti ja nyt laajennamme ja syvennämme toimintaa merkittävästi. Tuotamme jatkossa palvelua niissä kaupungeissa, joissa meillä on jo ennestään toimintaa. Tämä tarkoittaa vahvaa sote-koulutuksen omaavan henkilökunnan rekrytointitarvetta Tampereen talousalueella ja pääkaupunkiseudulla 24/7 toimiviin hoivapiireihimme. Tämä on myös hieno esimerkki siitä, että asiakas saa merkittävät kustannussäästöt yhteistyöstä AVARN Securityn kanssa.”

AVARN Security palkkaa osan Stellan sosiaali- ja terveysalan ammattilaisista, joille annetaan myös vartijakoulutus. Murtopuro näkeekin hoivapalvelut vahvana osana turvallisuusyhtiön kasvustrategiaa.

”Hoivapuolella on paljon mahdollisuuksia, koska meillä on valmius auttaa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Hoivapalvelut myös sopivat hyvin perinteisten liikkuvien turvallisuuspalveluiden pariksi. Meidän mielestämme turvallisuustyö on nimenomaan auttamista, asiakaspalvelua ja neuvomista.”

Kuvat: http://kaikuhelsinki.kuvat.fi/kuvat/AVARN/Stella/

Lisätietoja
Juhani Pälve, juhani.palve@stella.fi, 044 029 0381
Juha Murtopuro, juha.murtopuro@avarn.fi, 040 41 41 007

Stella haluaa mahdollistaa paremman arjen suomalaisille, tuomalla kattavat palvelut heidän koteihinsa. Stella palvelee tällä hetkellä noin 35.000 asiakasta ja noin 170 kuntaa. Stellan omistavat pääomasijoittaja Intera Partners, Suomen Teollisuussijoitus sekä toimiva johto. Stellan liikevaihto on noin 20 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 500 henkilöä. www.stella.fi

AVARN Security on strateginen ja vastuullinen turvallisuuskumppani yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille. Yhtiö tuottaa turvallisuusratkaisuja ja -palveluita, kuten älykästä turvallisuusvalvontaa ja -tekniikkaa, vartiointi- ja vastaanotto- sekä arvokuljetus- ja rahankäsittelypalveluita. AVARN Securityn lähes 2 800 työntekijää palvelevat valtakunnallisesti 22 toimipisteen kautta. AVARN Security on osa Sector Alarm Groupia. Lisää tietoa www.avarn.fi ja www.sectoralarm.com

 

LUE LISÄÄ TURVALLISUUSPALVELUISTAMME