19.1.2017  |  Työnä turvallisuus

Total Kiinteistöpalvelut ja AVARN Security turvaavat Jyväskylän uuden sairaalan rakennustyömaan

SRV rakentaa Keski-Suomen sairaanhoitopiirille uuden sairaalan Jyväskylän Kukkumäkeen. AVARN Security ja Total Kiinteistöpalvelut Oy tuottavat yhteistyössä rakennustyömaalle turva- ja vartiointipalvelut.

Uusi sairaala valmistuu vuonna 2020. Sopimus turvallisuuspalveluista on voimassa rakentamisvaiheen ajan ja siihen kuuluvat hälytysajot ja paikallisvartiointipalvelut. Rakennustyömaan kokonaispinta-ala on noin 100.000 brm2, joten kyseessä on mittava työmaa, jonka turvaamisella on paikallisesti merkittävä työllistävä vaikutus.

Rakennustyömaiden turvallisuustarpeet vaihtelevat rakennusprojektin edetessä. Siksi on tärkeää, että turvallisuuspalvelua kyetään tuottamaan joustavasti ja skaalautuvasti.

”Palveluja tullaan kehittämään ja tarkentamaan yhteistyössä asiakkaan kanssa läpi sopimuskauden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen laadun rakennustyön joka vaiheessa” kertoo palveluesimies Tero Ratilainen AVARN Securityltä.

Total Kiinteistöpalvelut ja AVARN Security tiedottivat syksyllä 2016 yhteistyöstä, jonka myötä Total Kiinteistöpalvelut keskittää kaikki piirivartiointi- ja hälytysajopalvelunsa sekä arvokuljetuksensa AVARN Securitylle.

”Sairaalan rakennustyömaan turvaaminen yhteistyössä on hyvä esimerkki ja osoitus hienosti alkaneesta kumppanuudesta AVARN Securityn kanssa” Total Kiinteistöpalvelujen toimitusjohtaja Ismo Kukkonen toteaa.

Lisätietoa turvallisuuspalveluista
Total Kiinteistöpalvelut Oy, toimitusjohtaja Ismo Kukkonen, ismo.kukkonen@totalpalvelut.fi
AVARN Security Oy, palveluesimies Tero Ratilainen, tero.ratilainen@avarn.fi

Lisätietoa sairaalahankkeesta
Keski-Suomen sairaanhoitopiirin sivulta Uusi sairaala -projekti

Tutustu AVARN Työmaaturvaan