16.11.2016  |  Työnä turvallisuus  |  Asiakkaamme kertovat

Tokmanni: Rahankäsittelypalvelu parantaa turvallisuutta ja henkilöstötyytyväisyyttä

Avarn_Tokmanni_referenssi_rahankasittely.jpgAVARN Security vastaa valtakunnallisen ja voimakkaasti kasvavan Tokmannin myymälöiden rahahuollosta. Tällä hetkellä myymälöitä on lähes 160 ympäri Suomea ja uusia kauppapaikkoja avataan noin viiden kauppapaikan vuosivauhtia.

Tokmannin ja AVARN Securityn uusi kolmivuotinen sopimus astuu voimaan vuoden vaihteessa ja se on jatkoa yhteistyölle, joka on alkanut jo vuonna 2004. Palveluun kuuluu vaihtorahojen pakkaaminen ja arvokuljetus myymälöihin sekä vastaavasti päiväkassojen kuljettaminen myymälöistä laskentakeskuksiin käsiteltäväksi, laskettavaksi ja tilitettäväksi.

”Palveluntarjoajan valinnassa meille tärkein kriteeri on luotettavuus. AVARN Securityn kanssa olemme tehneet pitkään hyvää yhteistyötä, jossa toimintaa on kehitetty puolin ja toisin.” Tokmannin turvallisuus - ja kiinteistöosaston päällikkö Seppo Tokola kertoo.

Osana rahankäsittelypalvelua Tokmannilla on käytössään myös sokkokassapalvelu, jonka myötä myymälän henkilökunnan ei tarvitse laskea kassatilityksiä, vaan AVARN Security laskee tilitykset laskentakeskuksissaan. Tokolan mukaan palvelulla on suuri vaikutus sekä turvallisuuteen että henkilöstötyytyväisyyteen.

”Sokkokassapalvelun myötä turha rahojen käsittely myymälässä jää pois, mikä vähentää hävikkiä ja työaikaa – molemmat asiat ovat meille erittäin tärkeitä. Työntekijät ovat myös tyytyväisiä, kun heidän ei tarvitse huolehtia kassaeroista ja niiden selvittelystä.”

AVARN Securityn avainasiakaspäällikkö Heikki Seistola kertoo, että Tokmanni on palveluostajana erittäin vaativa, määrätietoinen ja hintatietoinen.

”Olemme tyytyväisiä siihen, että olemme yltäneet Tokmannin laatuvaatimuksiin ja silti kyenneet pitämään palvelun kustannustehokkaana. Tokmannin kanssa on hienoa tehdä yhteistyötä, koska heillä arvostetaan laadukasta palvelua, yhteistyötä ja kehittämistä.”

Palvelun kehittäminen onkin mahdollistanut entistä tehokkaamman ja turvallisemman rahankäsittelyn. Kun AVARN Security kehitti asiakkailleen ilmaisen Rahahuolto.fi -verkkopalvelun, Tokmanni oli ensimmäinen asiakas, joka testasi palvelua ja otti sen laajamittaisesti käyttöön.

”Palvelu nopeuttaa ja helpottaa rahahuollon hallinnointia. Kassalla tapahtuneisiin virheisiin päästään nopeammin kiinni ja selvittelyprosessi on nopea ja selkeä” Tokola kiittelee.

 


Lisätietoja
Tokmanni, turvallisuus- ja kiinteistöpäällikkö Seppo Tokola, seppo.tokola@tokmanni.fi, 020 728 6029
AVARN Security, markkinointipäällikkö Jonna Häkkilä, jonna.hakkila@avarn.fi, 020 428 2405

Aiheeseen liittyvää:
Rahankäsittely muuttuu, muutu sinäkin

Tutustu rahankäsittelypalveluihimme