10.1.2017  |  Työnä turvallisuus  |  Asiakkaamme kertovat

Restamax: Rahankäsittely on tärkeä tukitoiminto

AVARN_Security_Restamax_rahankasittely.jpgArvokuljetus- ja rahankäsittelypalvelu auttaa lisäämään turvallisuutta ja parantamaan taloushallinnon prosesseja.

AVARN Security tuottaa ravintolakonserni Restamaxille arvokuljetus- ja rahankäsittelypalveluja. Palveluun kuuluu myös Rahahuolto.fi -verkkopalvelu, jonka avulla tilitysten raportointi ja palvelun hallinta on helppoa. ”Arvokuljetus ja rahankäsittely ovat tärkeitä tukitoimintoja konsernillemme. Rahahuolto.fi-verkkopalvelu ja joustava yhteistyö ovat avainasemassa taloushallinnon sekä kirjanpidon toiminnoissa. Selkeä ja ajantasainen raportointi edesauttaa seurantaamme sekä parantaa osaltaan konsernimme taloushallinnon prosesseja” Restamaxin Business Controller Noora Aartio kertoo.

Hyvä palvelu kehittää asiakkaan liiketoimintaa

Käteiseen rahaan ja turvallisuuteen liittyvät palvelut eivät ole vain välttämätön kuluerä, vaan niiden avulla on mahdollista saavuttaa kustannustehokkuutta ja lisätä kilpailukykyä. Hyvä palveluntuottaja voi lisätä asiakkaan liiketoimintaan ketteryyttä tuottamalla joustavaa palvelua sekä tietoa, jota asiakas voi hyödyntää oman toimintansa suunnittelussa ja kehittämisessä.

”Arvokuljetuksen ja rahankäsittelyn tulee olla mahdollisimman vaivatonta ja osaltaan auttaa konserniamme henkilökuntamme turvallisuuden parantamisessa. Kumppaniltamme vaadimme vahvaa osaamista, halua kehittää toimintojaan sekä toimia edelläkävijänä kustannustehokkaiden ja turvallisuutta parantavien palvelujen kehittäjänä. Koemme yhteistyömme vaivattomaksi ja joustavaksi nopeastikin muuttuvissa tarpeissamme sekä mm. uusien ravintoloiden avauksissa.” Aartio toteaa.

Laadukas asiakaspalvelu ratkaisi

Vuonna 1996 perustettu Restamax on yksi Suomen suurimmista ravintola-alan konserneista ja tarjoaa elämyksiä asiakkailleen yli sadassa ruoka- ja viihderavintolassa ympäri Suomen. AVARN Security ja Restamax ovat tehneet yhteistyötä jo kymmenen vuoden ajan ja hiljattain sopimusta jatkettiin jälleen. Asiakaspalvelun ammattilaisina restamaxilaiset edellyttävät hyvää palveluasennetta myös yhteistyökumppaneiltaan.

”Joustavuus, asiakaspalveluhenkisyys sekä tarpeidemme ymmärrys ovat avainasemassa yhteistyömme rakentamisessa. AVARN Security on koostaan huolimatta joustava sekä asiakkaitaan henkilökohtaisesta palveleva yritys. Yhteyshenkilöt ovat todella asiakaspalveluorientoituneita ja pitkä luottamukseen perustuva yhteistyö on avainasemassa toiminnan kehittämisessä. Varsinkin nimetyt ja pitkäaikaiset yhteyshenkilöt ovat olleet suuri syy tyytyväisyydellemme sekä yhteistyömme pysyvyydelle” Aartio kiittelee.

 


Aiheeseen liittyvää:
Rahankäsittely muuttuu, muutu sinäkin
Myymälän turvallisuus ja kilpailukykyloikka

Tutustu rahankäsittelypalveluihimme