Avarn Security tukee GP3-kuljettaja Simo Laaksosta

AVARN Security ja Simo Laaksonen yhteistyössä

Suomalainen GP3-kuljettaja Simo Laaksonen ja AVARN Security ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Yhteistyön kautta AVARN Security tukee Laaksosen ensimmäistä kautta GP3-sarjassa ja näkyy Laaksosen varusteissa. Vastaavasti Laaksonen osallistuu AVARN Securityn asiakastilaisuuksiin sekä henkilökunnan tapahtumiin.

Simo Laaksonen on yksi tämän hetken kuumista kotimaisista formulalupauksista. Laaksonen ajoi viime kaudella Open F3-sarjaa ja nousee tälle kaudelle GP3-sarjaan, josta on vain yksi väliporras, F2-sarja, ennen Formula 1-luokkaa.

Lue tiedote yhteistyöstä


Silverstonen GP3-viikonloppu ei tuonut ilonaiheita Laaksoselle

8.7.2018
Simo Laaksonen_Silverstone_-490557-edited

Ruudusta 13 kilpailuun startanneen Laaksosen Campos Racing sai säädettyä suomalaiskuljettajan auton jonkin verran eilistä paremmaksi, mutta lähdön jälkeiset tilanteet pudottivat Simon heti ensimmäisellä kierroksella sijalle 16.
Lue uutinen kokonaan Simo Laaksosen nettisuilta.

Simon sprinttikilpailu Itävallassa vesittyi teknisiin vikoihin

1.7.2018
Itävalta 0107

Campos Racingin Simo Laaksosen sprinttikilpailu Itävallan Spielbergissa oli teknisten vikojen sävyttämä.
Kauden paras startti, mutta lämmittelykierroksella vaihteistoon iski tekninen vika. Lue uutinen kokonaan
Simo Laaksosen nettisivuilta.

Laaksosen nousu Ranskassa ei tällä kertaa riittänyt pistesijoille

24.6.2018
Ranska 2306

Ruudusta 13 sunnuntain sprinttilähtöön startannut Simo Laaksonen nousi neljän ensimmäisen kierroksen aikana yhdenneksitoista, jolla hän myös ajoi kilpailun maaliin.
Lue uutinen kokonaan
Simo Laaksosen nettisivuilta.

Laaksonen taisteli uransa ensimmäisen GP3-pisteensä Barcelonasta

13.5.2018AVARN_Security_Simo_Laaksonen_GP3-kisa_Barcelona

Campos Racingin Simo Laaksonen avasi pistetilinsä uransa toisessa GP3-sarjan osakilpailussa Barcelonassa, sijoittumalla Katalonian moottoriradalla ajetussa viikonlopun toisessa osakilpailussa kahdeksanneksi. Lue uutinen kokonaan 
Simo Laaksosen nettisivuilta.

Laaksonen tuskaili autonsa säätöjen kanssa Silverstonessa

7.7.2018SimoLaaksonen_Silverstone-461304-edited

GP3-sarjan Silverstonen osakilpailu oli Simo Laaksoselle tuskaista taistelua alusta loppuun. "Koko lähtö oli auton kanssa taistelemista alusta loppuun. Ihan katastrofi", Laaksonen summasi kilpailunsa pettyneenä.
Lue uutinen kokonaan Simo Laaksosen nettisuilta.

Laaksonen hienosti värikkään GP3-kilpailun yhdeksäs Itävallassa

30.6.2018Itävälta 3006

Campos Racingin Simo Laaksonen, 19, nousi tänään toisen kerran urallaan GP3-sarjan pisteille, sijoittumalla kauden viidennessä osakilpailussa Itävallan Spielbergissä yhdeksänneksi. Lue uutinen kokonaan
Simo Laaksosen nettisivuilta.

Epäonnistunut aika-ajo vei menes- tymismahdollisuudet Ranskassa

23.6.2018
Ranska 2406

Formuloiden GP3-sarjan kauden kolmas osakilpailu oli Campos Racingin Simo Laaksoselle pettymys. Aika-ajojen jälkeen ruudusta 17 kilpailuun startannut Laaksonen epäonnistui lähdössä. Lue uutinen kokonaan
Simo Laaksosen nettisivuilta.

Laaksosen ensimmäinen kausi GP3-luokassa käynnistyi epäonnisesti

12.5.2018AVARN_Security_Simo_Laaksonen_GP3-kisa_R1_Barcelona

Aika-ajossa ruutuun seitsemän ajanut marttilalaiskuljettaja joutui ajamaan lämmittelykierrokselta ratavarikolle, mekaanikon tekemän virheen vuoksi.  Laaksonen joutui huoltotoimenpiteiden takia starttaamaan koko joukon perään ratavarikolta. Lue koko uutinen Simo Laaksosen nettisivuilta


Onko sinun toimintaympäristösi turvallinen?

Me voimme auttaa sinua tekemään arjestasi turvallisempaa ja sujuvampaa suojaamalla tilojasi, omaisuuttasi ja henkilöstöäsi. Asiantuntijamme auttaa sinua kartoittamaan turvallisuustarpeesi.

Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. AVARN Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. AVARN Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta