Avarn Security tukee GP3-kuljettaja Simo Laaksosta

AVARN Security ja Simo Laaksonen yhteistyössä

Suomalainen GP3-kuljettaja Simo Laaksonen ja AVARN Security ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Yhteistyön kautta AVARN Security tukee Laaksosen ensimmäistä kautta GP3-sarjassa ja näkyy Laaksosen varusteissa. Vastaavasti Laaksonen osallistuu AVARN Securityn asiakastilaisuuksiin sekä henkilökunnan tapahtumiin.

Simo Laaksonen on yksi tämän hetken kuumista kotimaisista formulalupauksista. Laaksonen ajoi viime kaudella Open F3-sarjaa ja nousee tälle kaudelle GP3-sarjaan, josta on vain yksi väliporras, F2-sarja, ennen Formula 1-luokkaa.

Lue tiedote yhteistyöstä


Laaksonen taisteli uransa ensimmäisen GP3-pisteensä Barcelonasta

13.5.2018

AVARN_Security_Simo_Laaksonen_GP3-kisa_Barcelona

Campos Racingin Simo Laaksonen avasi pistetilinsä uransa toisessa GP3-sarjan osakilpailussa Barcelonassa, sijoittumalla Katalonian moottoriradalla ajetussa viikonlopun toisessa osakilpailussa kahdeksanneksi. Lue uutinen kokonaan 
Simo Laaksosen nettisivuilta.

Laaksosen ensimmäinen kausi GP3-luokassa käynnistyi epäonnisesti

12.5.2018

AVARN_Security_Simo_Laaksonen_GP3-kisa_R1_Barcelona

Aika-ajossa ruutuun seitsemän ajanut marttilalaiskuljettaja joutui ajamaan lämmittelykierrokselta ratavarikolle, mekaanikon tekemän virheen vuoksi.  Laaksonen joutui huoltotoimenpiteiden takia starttaamaan koko joukon perään ratavarikolta. Lue koko uutinen Simo Laaksosen nettisivuilta


Onko sinun toimintaympäristösi turvallinen?

Me voimme auttaa sinua tekemään arjestasi turvallisempaa ja sujuvampaa suojaamalla tilojasi, omaisuuttasi ja henkilöstöäsi. Asiantuntijamme auttaa sinua kartoittamaan turvallisuustarpeesi.

Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. AVARN Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. AVARN Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta