Kesätöihin AVARN Securitylle

Kesätöihin turvallisuusalalle

Haemme joka kesä kesätyöntekijöitä ympäri Suomea sijaitseviin toimipaikkoihimme. Tarjolla on monia erilaisia työtehtäviä, kuten mm. piirivartijan, aulapalveluhenkilön, turvatarkastajan, paikallisvartijan ja hälytyskeskuspäivystäjän tehtävät. Meiltä löytyy töitä nuorille ja opiskelijoille myös kesäsesongin ulkopuolella. Katso avoimet työpaikat ja hae mukaan tiimiin!

Kesätyö turvallisuusalalla

Vietä kesäsi hyvässä seurassa, mielenkiintoisissa ympäristöissä ja tienaa samalla rahaa. Kesätöissä AVARN Securityllä tutustut turvallisuusalaan mukavien ja osaavien työkavereiden kanssa, kerrytät arvokasta työkokemusta ja opit uusia taitoja. Työkokemus turvallisuualalla on arvostettua ja se kantaa ansioluettelossa pitkälle.

“ Parasta tässä työyhteisössä on, että kaikki ovat aina auttamassa, antamassa vinkkejä ja helpottamassa omaa työntekoa ”
Minna, piirivartija

Mitä tarjoamme:

  • Mielenkiintoisen kesätyön
  • Mukavat työkaverit
  • Monipuolisen ja perusteellisen perehdytyksen työhön
  • Paljon arvokasta työkokemusta
  • Koulutuksen tarvittaessa

Katso avoimet työpaikat


Mitä tarvitset:

  • Positiivisen asenteen
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Kiinnostusta työtä kohtaan

 

Millaista on olla kesätöissä AVARN Securityllä?

Tutustu kolmeen Avarnilaiseen, jotka ovat hiljattain aloittaneet uransa AVARN Securityllä. Videolla tapaat Minnan, Jeren ja Anin, jotka kertovat millaista on työ turvallisuusalalla. 

Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. AVARN Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. AVARN Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta