Avarn Security

Avoimet työpaikat

Meitä avarnilaisia yhdistää sitoutuminen turvallisemman yhteiskunnan rakentamiseen. Arvomme, intohimo, arvostus ja yhteishenki, näkyvät päivittäisessä työssämme reippaana vastuunottona sekä avuliaisuutena asiakkaita ja työtovereita kohtaan. Tervetuloa etsimään juuri sinulle sopiva työ!

Arvokuljetus ja rahankäsittely

Tällä hetkellä meillä ei ole avoinna arvokuljetus- ja rahankäsittelytehtäviä.

Esimies- ja asiantuntijatehtävät

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia esimies- ja asiantuntijatehtäviä.

 

 

 

Katso myös Prevent 360 Turvallisuuspalvelujen avoimet työpaikat

Olemme yhdistymässä Prevent 360 Turvallisuuspalvelujen kanssa. Vielä tässä vaiheessa avoimia paikkoja ilmoitetaan kummankin yhtiön sivuilla.

Prevent 360 avoimet työpaikat

Etkö löytänyt osaamistasi vastaavaa avointa työpaikkaa?

Kerro meille osaamisestasi avoimella hakemuksella. Etsimme jatkuvasti henkilöitä, jotka sitoutuvat työhönsä, arvostavat asiakkaita ja työkavareita sekä osaavat puhaltaa yhteen hiileen. Kerro hakemuksessasi myös, miksi olet innostunut turvallisuusalasta ja haluat töihin juuri meille.

Avoin hakemus - hallinto- ja toimihenkilötehtävät

Avoin hakemus - vartiointitehtävät

Avoin hakemus - arvokuljetus ja rahankäsittely

Avoin hakemus - järjestyksenvalvonta

Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. AVARN Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. AVARN Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta