Avarn Security

Avoimet työpaikat

Meitä avarnilaisia yhdistää sitoutuminen turvallisemman yhteiskunnan rakentamiseen. Arvomme, intohimo, arvostus ja yhteishenki, näkyvät päivittäisessä työssämme reippaana vastuunottona sekä avuliaisuutena asiakkaita ja työtovereita kohtaan.

Tervetuloa etsimään juuri sinulle sopiva työ!

Katso avoimet työpaikat


Etkö löytänyt osaamistasi vastaavaa avointa työpaikkaa?

Kerro meille osaamisestasi avoimella hakemuksella. Etsimme jatkuvasti henkilöitä, jotka sitoutuvat työhönsä, arvostavat asiakkaita ja työkavareita sekä osaavat puhaltaa yhteen hiileen. Kerro hakemuksessasi myös, miksi olet innostunut turvallisuusalasta ja haluat töihin juuri meille.

Avoin hakemus

 
Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. AVARN Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. AVARN Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta