21.11.2017  |  Uutiset ja tiedotteet

Vuoden 2017 ansioitunut vartija tulee AVARN Securityltä

Jani Kalatie-1.jpg

Suomen Vartioliikkeitten liitto ry on valinnut vuoden 2017 ansioituneeksi vartijaksi Jani Kalatien, jolla on yli 20 vuoden kokemus työstä yksityisellä turvallisuusalalla vartijana, esimiehenä ja kouluttajana.

Teollinen toimintaympäristö, jossa Kalatie työskentelee vuoroesimiehenä, on haastava ja kansainvälinen. Hänen työnsä tässä ympäristössä on ollut erittäin asiakaslähtöistä ja luovan proaktiivista.

– Verbaalisesti lahjakkaana Jani suoriutuu kaikista tehtävistä tarpeen tullen huumorilla. Aika ajoin pääkielenä on englanti. Kohteessa asioivat saattavat olla mistä päin maailmaa tahansa, mutta kommunikaatio sujuu. Esimiehenä Jani on tarkka ja kohtelee työntekijöitä tasapuolisesti, Kalatien esimies Juha Siekkinen kertoo.

Kalatie toimii myös oman esimiehensä tukena ja tuuraajana sekä auttaa aktiivisesti myös organisaation muissa tehtävissä, kuten esimerkiksi varusteiden hallinnassa. Hän on myös jatkuvasti kehittänyt ja pitänyt yllä ammattitaitoaan kouluttautumalla niin turvallisuusalan ammattilaisena, esimiehenä kuin kouluttajana.

Voimankäytönkouluttajana Kalatiellä on suuri vaikutus siihen, miten hyvin vartijat ja järjestyksenvalvojat osaavat toimia työssään kohdatessaan haastavia tilanteita. Koulutusten taso ja vaikutus heijastuu kaikkiin yksityisen turvallisuusalan toimijoihin. Kalatie ymmärtää työnsä merkityksen ja korostaa koulutuksissaan vastuullisuutta. Kouluttajana Jani on arvostettu ja pidetty.

– Hän vahva ammattilainen, joka suhtautuu työhönsä intohimoisesti, arvostaa sekä asiakkaita että työtovereita ja osaa puhaltaa yhteen hiileen, AVARN Securityn toimitusjohtaja Juha Murtopuro kiteyttää.

Vuoden ansioitunut vartija palkittiin Finnish Security Awards palkintogaalassa 21.marraskuuta. Tunnustus myönnettiin tänä vuonna 35. kerran.