11.9.2017  |  Uutiset ja tiedotteet

Digitaalinen hälytyskäyntiraportti käyttöön AVARN Securityllä

AVARN_Security_vartiointikohde.jpg
AVARN Securityn uusi vartioinnin GuardTools -kenttäohjausjärjestelmä tuo turvallisuustiedot asiakkaille reaaliaikaisesti. Järjestelmä mahdollistaa yhä tarkemman ja ajankohtaisemman turvallisuusdatan raportoinnin.    

Digitaalinen raportointi turvallisuuspalveluista helpottaa ja nopeuttaa sekä asiakkaan että vartijan arkea, kun paperiset raportit jäävät historiaan. Raportointipalvelu otetaan käyttöön asteittain. Ensimmäisenä palvelun toimintoja pääsevät hyödyntämään Turun alueen asiakkaat.

Palvelua käyttävät asiakkaat näkevät reaaliajassa

  • eri kohteidensa turvallisuustilanteen
  • mitä turvallisuustoimenpiteitä missäkin on tapahtunut
  • onko jotain poikkeuksellista sattunut
  • milloin viimeksi vartija on käynyt kohteessa suorittamassa sovitut tehtävät.
"Jos yrityksellä on toimipaikkoja ympäri Suomen, kuten myymäläverkosto, toimistoja, asemia tai varastoja, on jollakin oltava jatkuva tieto turvallisuustilanteesta eri kohteissa. Hälytysvalvontaa ja kameratekniikkaa on voinut hyödyntää turvallisuuden seurantaan jo kauan, mutta nyt on otettu uusi askel kohti entistä tehokkaampaa turvatekniikkajärjestelmien digitalisointia ja mobiilikäyttöä", sanoo AVARN Securityn teknologia- ja tietohallintojohtaja Pauli Hirvonen.

Mikä asiakkaillemme käytännössä muuttuu?

Paperiset raportit jäävät historiaan. Vartijamme jättää hälytyskäynnistä kohteeseen ”Vartijamme kävi täällä” -käyntikortin, jossa on perustiedot hälytyskäynnistä; käyntipäivämäärä, aika, vartijan nimi sekä raportointikoodi.
Kirjautumalla raportointipalveluun käyntikortissa olevalla raportointikoodilla sekä matkapuhelinnumerolla, asiakas näkee tarkan tapahtumaraportin hälytyskäynnistä. Raportissa voi olla liitteenä myös esimerkiksi valokuvia tapahtumasta. Raportit säilyvät palvelussamme kahden vuoden ajan.

Vartijan työ helpottuu digiloikan myötä

Piiri- ja paikallisvartijoiden ohjaus on jatkossa puhtaasti digitaalinen. PDA -laitteella, tabletilla tai älypuhelimella käytettävän sovelluksen avulla hallinnoidaan piirireittejä, hälytysajoja, kohteita ja tehtävälistoja. Hälytyskeskus tunnistaa automaattisesti esimerkiksi murtohälytystilanteessa kohdetta lähimpänä sijaitsevan vartijan, joka saa laitteeseensa välittömästi kohdetiedot ja toimintaohjeet.

Turvallisuus on tietoa

Kun tieto on yhä tarkempaa ja laadukkaampaa, liiketoiminnan turvallisuuden ennakointi ja suunnittelu on helpompaa. Digitaalinen hälytyskäyntiraportti on ensi askeleemme kohti laajempaa sähköistä palvelukokonaisuutta. Tervetuloa mukaan AVARN Securityn uudelle, digitaaliselle aikakaudelle!

Lisätietoja

Pauli Hirvonen, teknologia- ja tietohallintojohtaja
pauli.hirvonen@avarn.fi
050 593 7191